Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα δουν σημαντικές αλλαγές κι εξελίξεις

1 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα δουν σημαντικές αλλαγές κι εξελίξεις

Στις 07:45 το πρωί πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του δεύτερου δεκαημέρου.

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα δουν σημαντικές αλλαγές κι εξελίξεις.

Είναι μία Νέα Σελήνη που απαιτεί δομικές αλλαγές και ρίσκα. Καθώς είναι σημαντικό να μην παγιωθεί μία κατάσταση στη ζωή μας που δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή μας. Τα Φώτα σχηματίζουν σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ενεργοποιώντας τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2021.

Πιθανό είναι πάλι να υπάρξουν περιορισμοί σε επίπεδο ελευθεριών. Καθώς οι εξουσίες αναγκάζονται να ελέγξουν τους λαούς βάζοντας σκληρά όρια. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας καλεί να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Δεν αποκλείεται να αντιληφθούμε ότι κάποιες φιλοδοξίες δεν μπορούν να επιτευχθούν και ήρθε η ώρα να τις αφήσουμε στο παρελθόν. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο ή σε ψυχολογικό λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Καλό είναι να αποφύγουμε σπασμωδικές κινήσεις και απολυτότητα. Θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα απομακρύνουν σημαντικά πρόσωπα από το πλευρό μας.

Σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα καθώς αντιλαμβανόμαστε ποια πρόσωπα κατανοούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ποια δεν μπορούν να συμπορευτούν μαζί μας. Τέλος πιθανό είναι επίσης να απομακρυνθούμε από μία ομαδική δράση που δεν μας ενδιαφέρει πια ή να δημιουργήσουμε μία συλλογική προσπάθεια που μπορεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για τις προσωπικές σχέσεις

Καθώς κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες θα προκαλέσουν αναταραχή. Τα έντονα συναισθήματα και το καρδιοχτύπι χαρακτηρίζουν την αισθηματική σας ζωή αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μία σχέση που θα αποπνέει σταθερότητα και ασφάλεια.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση. Δεν θα διστάσουμε να γίνουμε σκληροί όπου θεωρούν ότι δεν μας κατανοούν ή δεν κινούνται με τις δικές μας επιθυμίες. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες δυσχεραίνουν την κατάσταση γι’ αυτό είναι προτιμότερο να στραφούμε βαθιά μέσα μας και να αναζητήσουμε σε εσωτερικό επίπεδο τι μας ικανοποιεί επαγγελματικά και κοινωνικά χωρίς να εκδηλώνουμε ένταση στους γύρω μας.

myastro