Ταβέρνα Αναβρυσούλα

7 Δεκεμβρίου 2021 14:22

Ακολουθώντας τα χρονοπερπατήματα τεσσάρων ολόκληρων γενεών, η Ταβέρνα Αναβρυσούλα είναι μία σταθερή αξία για τους επισκέπτες των Τρικάλων. Η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί με γνώμονα το παραδοσιακό φαγητό, τα αγνά και φρέσκα υλικά και την άψογη εξυπηρέτηση. Σε άλλα λόγια, το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Από το 1930, η Αναβρυσούλα κάνει τον κάθε της επισκέπτη να αισθάνεται μοναδικός, με αποτέλεσμα όλοι να επιστρέφουν ξανά και ξανά στην ταβέρνα. Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ, βρίσκεται η φέτα με δική τους παραγωγή, το εκλεκτό κρέας της περιοχής, χειροποίητες πίτες, σούβλες, αρνάκι στη γάστρα και άλλα που μπορείς να συνοδεύσεις με ντόπιο κρασί και τσίπουρο. Φυσικά, το highlight, είναι η ζωντανή πέστροφα παραγωγής τους, την οποία ψαρεύουν μπροστά στον πελάτη και την τηγανίζουν με καλαμποκάλευρο και βούτυρο, είτε την ψήνουν στα κάρβουνα!

Extra Tip: Προτού βρεθείς στην Αναβρυσούλα, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το χωριό Ελάτη, τους διπλούς Καταρράκτες της Παλαιοκαρύας και την Τοξοτή Γέφυρα στην Πύλη. Όχι μόνο θα βγάλεις αμέτρητες selfies, αλλά το θέαμα που θα αντικρίσεις είναι μοναδικό!