Σε ποιους περνάει η ιστορική ταινιοθήκη τoυ Mega

Νέα μέρα για τα κανάλια, μια που κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την ταινιοθήκη, την ιστορική, να πούμε εδώ, ταινιοθήκη του Mega.

oι καναλάρχες που κατέχουν τα τέσσερα από τα πέντε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, φαίνεται ότι βρήκαν τη χρυσή τομή και συμφώνησαν επ’ αυτού.

 

Οι τράπεζες δεν επέσπευσαν τον πληστειριασμό

Στις αρχές της εβδομάδας κυκλοφόρησε η πληροφορία που ήθελε τις τράπεζες να επισπεύδουν τη διαδικασία του πλειστηριασμού σε ό,τι αφορά την ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού. Οι ίδιες πηγές θέλουν δύο εκ των καναλαρχών να επικοινώνησαν με τραπεζίτες ζητώντας πίστωση χρόνου, προκειμένου να συμμετάσχουν στον πλειστηριασμό.

 

Δεν προχωράει η διαδικασία εν μέσω εκλογών

Ωστόσο, αποδείχτηκε πως η πληροφορία περί επίσπευσης δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Τραπεζίτες και εκκαθαριστές δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον πλειστηριασμό να πραγματοποιείται αμέσως μετά το καλοκαίρι, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν λάβει ήδη θέσεις. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει, επίσης, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης.