Τάκης Γιανούτσος – Θοδωρής Βαμβακάρης: 24 χρόνια κοινής πορείας

19 Μαΐου 2021 19:15

Τάκης Γιανούτσος - Θοδωρής Βαμβακάρης: 24 χρόνια κοινής πορείας

Το δημοσιογραφικό δίδυμο Τάκης Γιανούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στην Παρέα του «Πάμε Δανάη!» παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

«Είναι μια σχέση όπως όλες οι άλλες με σκαμπανεβάσματα. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και καταφέρνουμε να εξομαλύνουμε στον αέρα τις όποιες διαφορές μας. Ο κόσμος ξέρει ότι θα ακούσει δύο διαφορετικές απόψεις. Είναι σαν κόνσεπτ που όμως βγαίνει φυσικά» είπε ο Θοδωρής Βαμβακάρης μιλώντας για τα 24 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας με τον Τάκη Γιαννούτσο.

«Ξέρουμε και οι δύο ότι όταν υπάρχει χημεία δύο ανθρώπων δεν τους χωρίζεις γιατί δεν θα σταθεί κανένας μόνος του καλύτερα» συμπλήρωσε από τη μεριά του ο Τάκης Γιαννούτσος.

Οι δυο τους μίλησαν επίσης για την προσωπική σχέση που έχουν πλην καθώς εκτός από συνεργάτες και φίλοι τους ενώνει κουμπαριά, αφού ο Θοδωρής Βαμβακάρης έχει βαφτίσει την κόρη του Τάκη Γιαννούτσου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής τους ο Τάκης Γιαννούτσος αποκάλυψε τα «κουσούρια» του φίλου του και διηγήθηκε ένα περιστατικό στο οποίο ο Θοδωρής Βαμβακάρης, καθυστέρησε πάνω από δέκα λεπτά σε συνέντευξή που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησαν μαζί, ο Θοδωρής Βαμβακάρης δήλωσε:

«Ένα ατύχημα που είχε ο Τάκης με την μηχανή και πήγε εντατική όπου βρέθηκε σε κόμμα για 4-5 μέρες, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή και για τους δύο. Με πήραν τηλέφωνο το βράδυ και ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Με πήραν τα κλάματα όταν πήγα να τον δω. Είχε πολλές παραισθήσεις μάλιστα και νόμιζε ότι είχε έρθει να τον δει στο νοσοκομείο ο Τζόρτζεβιτς» είπε μεταξύ άλλων.

Τάκης Γιανούτσος - Θοδωρής Βαμβακάρης: 24 χρόνια κοινής πορείας

Οι δυο τους μίλησαν επίσης για την προσωπική τους ζωή.

«Η ζωή με τον γιό μου είναι ωραία. Δεν ταιριάζουμε παρά μόνο καλλιτεχνικά. Το σπίτι μας είναι ένα πολύ μεγάλο καψιμί» είπε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Μιλώντας για τις αγαπημένες τους στιγμές από την εκπομπή τους στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Βαμβακάρης είπε πως ξεχωρίζει ως καλεσμένους την Πόπη Τσαπανίδου και τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ εκείνος που τους ζόρισε περισσότερο ήταν ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Ο ίδιος είπε πως θα θέλανε για καλεσμένη την Γιάννα Αγγελοπούλου και την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Από την πλευρά του ο Τάκης Γιαννούτσος ξεχωρίζει ως καλεσμένο τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά τον δυσκόλεψε περισσότερο ο Λάκης Κομνηνός.

Τέλος οι δυο τους δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν στην τηλεόραση ένα late night show με πολλή μουσική.