Καλό ταξίδι στον Τάκη Μόσχο: “Έσβησε” ένας τζέντλεμαν της σοουμπίζ

29 Απριλίου 2019 19:52

“Έσβησε” στα 68 του χρόνια. Ο λόγος για τον ηθοποιό Tάκη Μόσχο, που εδώ και αρκετές μέρες βρισκόταν σε κώμα μετά από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο εκλεκτός ηθοποιός τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην Αθήνα, στο Μετροπόλιταν Τζένεραλ,  όπου είχε μεταβεί από τη Σκόπελο, όπου και έμενε τα τελευταία χρόνια, μακριά απ’ τις επάλξεις και τα φλας.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ συνάδελφοι και φίλοι του είχαν οργανώσει και ειδική προβολή της ταινίας “Βίος και Πολιτεία για να τον ενισχύσουν οικονομικά προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η υγεία του.

Γεννημένος στη Χαλκίδα από συντηρητική οικογένεια, βρέθηκε να σπουδάζει νομικά στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στη Γερμανία. Έγινε γνωστός από τον ρόλο του Αργύρη στην ταινία «Γλυκιά Συμμορία», για τον οποίο και βραβεύτηκε.

Σύμβολο μιας γενιάς ρομαντικών και αντικομφορμιστών, υπήρξε ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Προσηνής, με μεστό λόγο, μιλούσε όταν το θεωρούσε απαραίτητο. Κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα που στο παρελθόν αντιμετώπισε με την εξάρτησή του απ’ τα ναρκωτικά και ό,τι δήλωνε ήταν επί της ουσίας.

Καλό ταξίδι.

ΝΤΟΝ.Α.