Τάκης Παπαματθαίου: «Και τους λέω είμαι ζωντανός, αλλά αν πιστεύετε πως έχω πεθάνει θα βρυκολακιάσω»

9 Ιουλίου 2021 17:15

Τάκης Παπαματθαίου: «Και τους λέω είμαι ζωντανός, αλλά αν πιστεύετε πως έχω πεθάνει θα βρυκολακιάσω»

Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not βρέθηκε στις πρόβες της παράστασης Η Παγίδα και συνάντησε τον ηθοποιό Τάκη Παπαματθαίου. Πρωταγωνιστεί στο έργο μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Τάκης Παπαματθαίου: «Και τους λέω είμαι ζωντανός, αλλά αν πιστεύετε πως έχω πεθάνει θα βρυκολακιάσω».

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε για τις πρόβες , αλλά και για τον χώρο της υποκριτικής. Όπου για πολλά χρόνια μπορούσε όποιος ήθελε να μπει και να συμμετέχει, ακόμη και χωρίς να είναι επαγγελματίας ηθοποιός.

«Εγώ θεωρώ ότι η ρίζα του κακού για όλα αυτά είναι η κατάργηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Είναι ελεύθερο το επάγγελμα. Τι σημαίνει αυτό; Μπάτε σκύλοι αλέστε;»

«Ο συμπαθής κατά τα άλλα και πετυχημένος στον χώρο του, Σάκης Ρουβάς, εν μια νυκτί γίνεται πρωταγωνιστής και μπορεί να παίξει αρχαία τραγωδία, Βάκχες και να κάνεις τον Διόνυσο. Πρωταγωνιστής; Επειδή είσαι ένα χαρισματικό παιδί, λαμπερός; Πώς;».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανάφερε πως από λάθος καταχώρηση στον κλάδο ασφάλισης, ο αριθμός μητρώου του περάστηκε σε θανόντα.

«Και τους λέω είμαι ζωντανός, αλλά αν πιστεύετε πως έχω πεθάνει θα βρυκολακιάσω. Εντάξει είχε πλάκα όλο αυτό, λύθηκε πάντως»

Μίλησε για τον γιο του Ιάσωνα Παπαματθαίου, και είπε πως είναι πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και αυτό έχει φανεί κυρίως στο θέατρο.

Όσο για την παρεξήγηση που έχει γίνει και νομίζει ο κόσμος πως έχει και μικρότερο γιο, ξεκαθάρισε ότι αυτό έγινε γιατί ήταν ο γιος της συντρόφου που είχε όταν γράφτηκαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.