Τάκης Σαγιώρ κατά Άννας Φόνσου για τον Μαρίνο: «Ότι λέει το κάθε βούρλο δεν με απασχολεί» – Η απάντησή της

Συντάκτης: Newsroom

2 Μαΐου 2023 14:25

Τάκης Σαγιώρ κατά Άννας Φόνσου για τον Μαρίνο: «Ότι λέει το κάθε βούρλο δεν με απασχολεί»

Ο χορευτής Τάκης Σαγιώρ μίλησε στο «Πρωινό» για τον Γιώργο Μαρίνο και τα «έβαλε» με την Άννα Φόνσου.

«Ήταν κλειστός και λίγο απόμακρος. Σταμάτησε την ώρα που έπρεπε. Όταν αρρώστησε βγήκαν διάφορες κυρίες. Η κυρία Φόνσου είπε πράγματα που με ενόχλησαν. Ο Μαρίνος δεν ζήτησε βοήθεια ποτέ από κανέναν. Αυτή η κυρία προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει. Δεν ήταν φίλοι ποτέ. Πρότεινε να τον πάνε στο Σπίτι του ηθοποιού. Ο Μαρίνος κατά την κυρία αυτή δεν είχε χρήματα να αγοράσει γάλα. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με απασχολεί.

Τον Μαρίνο τον βοήθησε μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας που είναι φίλη του χρόνια. Δεν τον περιθάλπει, τον προστατεύει. Είναι σε οίκο ευγηρίας λουξ, που θες πάρα πολλά λεφτά. Δεν είναι καλά και δεν έχει επαφή.

Η κυρία Μπαλανίκα ήταν τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του Μαρίνου, όχι επιστήθια φίλη του, ήταν αδελφή του. Αν εμείς γνωρίζουμε 10 εκείνη γνωρίζει εκατό για τον Μαρίνο. Είναι από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του τεράστιου Γιώργου Μαρίνου» είπε.

Η απάντηση της Άννας Φόνσου

Όπως είπε δεν γνωρίζει προσωπικά τον Τάκη Σαγιώρ παρά μόνο ότι έχει τυροπιτάδικο από το οποίο «παίρνουμε ακόμα τυρόπιτες».

«Ήμουν τόσο μεγάλη θαυμάστρια του Μαρίνου που δεν υπάρχει άλλη. Μία γιατρός με πήρε να μου πει ότι Γιώργος είναι σε άθλια κατάσταση και να πάμε σπίτι του να τον δούμε. Με παρακαλούσε, εγώ είχα πρεμιέρα εκείνη τη μέρα. Με περίμενε, με μια φίλη μου και μας πήγε στο σπίτι του. Του φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Έφερα την αστυνομία. Απάντησε, γαβγίζαν τα σκυλιά, τα μάζεψε. Μου είπε ότι δεν είναι καλά και τον πήρα με τη φίλη μου και τον πήγα στον Ευαγγελισμό και τον βάζουν στην Εντατική. Τον έσωσα. Έκανα πρεμιέρα, τρέχω με την περούκα και με αφήνουν να μπω. Μου είπαν ότι έχει αναστατώσει όλο το νοσοκομείο γιατί έχει ασφάλεια και θέλει να τον πάνε με την ασφάλειά του. Έστειλαν ιδιωτικό αυτοκίνητο και τον πήγαν στο Υγεία. Και το πρωί χειρουργήθηκε, έβαλε μπαλονάκι. Κανένας δεν ήρθε εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη. Με ειδοποιούν ότι έχει να πληρώσει πολύ καιρό την ασφάλεια και χρωστάει 27.000 ευρώ. Τα έδωσα εγώ και μου τα επέστρεψαν.

Τον πήραμε στο Σπίτι του ηθοποιού γιατί όπως μας είπε δεν ήθελε να πάει στο σπίτι του.

Αφού πέρασε ένας μήνας και του είπα ότι είναι ίδρυμα και κάποιος που έχει λεφτά δεν μπορεί να μείνει. “Θέλω να δω αν μπορώ να πάω στης κυρίας Λάτση το ίδρυμα” μου είπε. Και πήγε. Πήρα την επόμενη μέρα το πρωί και μου είπαν ότι ήρθε ο κύριος Βασίλης και τον πήρε.

Είναι μια χαρά, μέχρι πριν από δυο μήνες έμενε στη Γλυφάδα. Η κυρία που του κάνει μανικιούρ πεντικιούρ μου το είπε».