Τάκης Βαμβακίδης: «Πώς να τολμήσει κανείς τώρα να συμπεριφερθεί έτσι; Αυτό είναι το όφελος από όλη αυτή την ιστορία»

Δημοσιεύθηκε: 15 Οκτωβρίου 2021 21:15
Τάκης Βαμβακίδης: «Πώς να τολμήσει κανείς τώρα να συμπεριφερθεί έτσι; Αυτό είναι το όφελος από όλη αυτή την ιστορία»

Ο Τάκης Βαμβακίδης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά Βαρδιάνος στα Σπόρκα. Αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες που έχουν γίνει για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Τάκης Βαμβακίδης: «Πώς να τολμήσει κανείς τώρα να συμπεριφερθεί έτσι; Αυτό είναι το όφελος από όλη αυτή την ιστορία».

Φέτος έγιναν σοβαρές καταγγελίες για συναδέλφους σας. Εσείς έχετε βιώσει ανάλογες συμπεριφορές;

Δεν είναι καταγγελίες πια, αλλά πραγματικότητα. Είναι ζωή, αλήθειες. Πριν αποφανθούν τα δικαστήρια, είναι φως φανάρι ότι έχουν γίνει εγκλήματα. Δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο, ούτε μου έχει τύχει να είμαι σε κάποια δουλειά και να συμβεί κάτι τέτοιο μπροστά μου. Αν έβλεπα κάτι τέτοιο, θα αντιδρούσα, δεν υπήρχε περίπτωση.

Advertisement

Δεν ξέρω, δεν έδωσα κάποιο δικαίωμα; Δεν τολμήσανε; Πάντως δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο. Μόνο αγάπη έχω πάρει από συναδέλφους, κακία και μίσος καθόλου.

-Πιστεύετε ότι μετά από όσα βγήκαν στην επιφάνεια, θα σταματήσουν τέτοιου είδους περιστατικά;

Πώς να τολμήσει κανείς τώρα να συμπεριφερθεί έτσι; Αυτό είναι το όφελος από όλη αυτή την ιστορία. Αν ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, μετά θα μιλάμε για ψυχιατρικές καταστάσεις. Δηλαδή και τώρα θέλουν ψυχίατρο, για να λέμε την αλήθεια. Έχεις εξουσία, έκανες πέντε σίριαλ παραπάνω και ορμάς πάνω σε μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα; Πού πας;

Είναι μικρότερο αυτό από έναν πόλεμο; Είναι 3ος παγκόσμιος πόλεμος αυτό που έκαναν οι συνάδελφοι. Δεν μπορείς να κάνεις πολιτισμό και μόλις κατεβαίνεις από τη σκηνή, να κλωτσάς και να προσβάλλεις. Δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα, σαφώς, αλλά είναι όλα κατακριτέα.

Advertisement