Τάκης Ζαχαράτος: ΄΄γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, κάνει 800 πράγματα, ώπα φίλε ζαλιστήκαμε!

Δημοσιεύθηκε: 15/09/2020 14:30
Τάκης Ζαχαράτος: ΄΄γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, κάνει 800 πράγματα, ώπα φίλε ζαλιστήκαμε!

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, την Ελένη Μενεγάκη ενώ ήταν χείμαρρος όσον αφορά τον  Σάκη Ρουβά.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει στην τηλεόραση τίποτα. Έχω κάνει μια συμμετοχή σε σίριαλ, μια φορά ήμουν επιτροπή και είχα κάνει το «Ζω Ένα Δράμα» στο Mega. Η ειδικότητά μου είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό του τύπου Ρουβά τα κάνω όλα και συμφέρω…Καλά εγώ γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά αυτό το O Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Σου φέρνω ένα παράδειγμα τον Ρουβά που κάνει 800 πράγματα..Να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω κι αγρότης δηλαδή ώπα φίλε εντάξει ζαλιστήκαμε. Νομίζω ότι πολλοί performers ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δε νομίζω ότι κάνει για όλα».

Για την τηλεοπτική αποχή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι απώλεια το ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην τηλεόραση. Αν έκλεισε αυτός ο κύκλος, που δεν το πιστεύω, έκλεισε πιο όμορφη, πιο πλούσια, πιο νέα, πιο πετυχημένη στην προσωπική της ζωή και στην δουλειά της. Οπότε χίλια μπράβο!»

Για τα νέα ριάλιτι είπε: «Το είδα λίγο στην αρχή το Big Brother. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε, για εμένα δεν βλέπεται. Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του, δεν βλέπει τις άλλες. Αγαπώ το GNTM πάρα πολύ. Μου είχε πει η Βίκυ Καγιά να διδάξω στα μοντέλα κάποιες εκφράσεις αλλά δεν βρήκαμε τον χρόνο με το θέατρο. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω.»

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT