ΤΑΜΕΙΑΚΑ & ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

21 Δεκεμβρίου 2021 15:32

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να παρακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις της αγοράς ώστε να σας προτείνουμε άμεσες, οικονομικές και πρακτικές λύσεις θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συνεργασία μας με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα PROSVASIS GO & EPSILON SMART.

Προγράμματα έξυπνης ηλεκτρονικής τιμολόγησης που δίνουν τη δυνατότητα έκδοσης παραστατικών, ενώ διασφαλίζουν την απευθείας σύνδεση με την ΑΑΔΕ, την πλατφόρμα του MY DATA καθώς και με το λογιστικό γραφείο

από 60€ έως 180€ + ΦΠΑ ετήσια συνδρομή (4 διαφορετικές λύσεις).

Το κόστος της εγκατάστασης, το οποίο περιλαμβάνει προγραμματισμό, παραμετροποίηση και εκπαίδευση, διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης. Επιπλέον το κάθε πρόγραμμα υποστηρίζεται με ετήσια τηλεφωνική υποστήριξη.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε φορητές ταμειακές για την έκδοση αποδείξεων λιανικής και παροχής υπηρεσιών επ’ αυτοκινήτου, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες που απευθύνονται σε ιδιώτες. Μεγάλη αυτονομία αποδείξεων και δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό πληκτρολόγιο για την αναγραφή των στοιχείων του πελάτη στην απόδειξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση!

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΑΜΕΙΑΚΑ & ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ