Ταμίλα Κουλίεβα – Γρηγόρης Καραντινάκης: Η γνωριμία, ο χωρισμός και ο γιος τους

Συντάκτης: Newsroom

29 Νοεμβρίου 2023 08:58

Ταμίλα Κουλίεβα: «Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα στην Ουκρανία, μιλάμε για έναν εμφύλιο»

Την Ταμίλα Κουλίεβα και τον Γρηγόρη Καραντινάκη υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (28/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το πρώην ζευγάρι, που έχει μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία. Οι δυο τους, μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, τον γάμο, τον γιο τους και την επιστροφή στην Ελλάδα. Η Ταμίλα Κουλίεβα, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι», εξήγησε πόσο υποστηρικτικός ήταν πάντα ο Γρηγόρης Καραντινάκης και πως τον συμβουλεύεται ακόμα και τώρα πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση.

«Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί. Οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα πάντα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου. Και εγώ ίσως ο καλύτερος μπαμπάς δεν ξέρω. Αλλά το προσπάθησα. Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε μια σχέση με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως όλες οι σχέσεις. Όμως πάντα στον πυρίνα υπάρχει μια αγάπη και ο Στέφανος», τόνισε ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Από την άλλη, η Ταμίλα Κουλίεβα πρόσθεσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό». 

Όσον αφορά την γνωριμία τους, η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε: «Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινα να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά».