Ταμπακάκης – Χατζηιωάννου: Έρωτας στην TV – Όταν το Μαύρο Ρόδο συνάντησε τον Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

12 Οκτωβρίου 2022 14:28

Ταμπακάκης - Χατζηιωάννου: Έρωτας στην TV - Όταν το Μαύρο Ρόδο συνάντησε τον Σασμό

Τα βέλη του έρωτα μόλις χτύπησαν την ηθοποιό Σάντυ Χατζηιωάννου, η οποία πρωταγωνιστεί στον «Σασμό». Ο συνάδελφός της Μιχαήλ Ταμπακάκης, που φέτος παίζει στη σειρά «Μαύρο ρόδο», είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά, αφού η έλξη ήταν αμοιβαία και ακαταμάχητη. Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, ανερχόμενοι και στο σωστό timing – το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Φέτος το καλοκαίρι ο Μιχαήλ και η Σάντυ έκαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους. Στην Τήνο απόλαυσαν την κυκλαδίτικη γαλήνη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

«Αυτό που ζουν είναι πολύ δυνατό», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις για συγκατοίκηση.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου είχε σχέση πέντε ετών με τον Θοδωρή Θεοτόκη, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού εργάζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας και εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού. Αποφάσισαν, ωστόσο, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Ταμπακάκης, ο οποίος υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, που ζει έναν απαγορευμένο έρωτα, στο «Μαύρο ρόδο», έχει εντυπωσιάσει το γυναικείο κοινό. Με την αγαπημένη του τους τον ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ο νεαρός ηθοποιός, που ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά «Έρωτας μετά», είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν το 2020 για τον ρόλο του Μπίλι στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;».

Το ζευγάρι κάνει στενή παρέα με τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, καθώς και με την Ευγενία Σαμαρά και τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα και τις απαιτητικές καλλιτεχνικές υποχρεώσεις ο Μιχαήλ και η Σάντυ μοιράζονται όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Πηγή: Reallife