Ταμπακάκης – Χατζηιωάννου: Oι νέες φωτογραφίες από την «απόδραση» στη Βαρκελώνη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Φεβρουαρίου 2023 11:05

Ένα υπέροχο τριήμερο στη Βαρκελώνη απολαμβάνουν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και η επίσης ηθοποιός Σάντυ Χατζηιωάννου, που συμμετέχει στον «Σασμός» του Alpha, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για το τριήμερο.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται συνεχώς στιγμιότυπα από την παραμονή τους στην πόλη της της Καταλονίας όπου χαλαρώνουν.

Δείχνουν στους διαδικτυακούς του φίλους και followers στιγμιότυπα από τα μέρη που οι δυο τους επισκέφτηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά, αφού η έλξη ήταν αμοιβαία και ακαταμάχητη.

Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, ανερχόμενοι και στο σωστό timing – το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Tο καλοκαίρι, έκαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους. Στην Τήνο απόλαυσαν την κυκλαδίτικη γαλήνη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

«Αυτό που ζουν είναι πολύ δυνατό», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις για συγκατοίκηση.

Η Χατζηιωάννου είχε σχέση πέντε ετών με τον Θοδωρή Θεοτόκη, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού εργάζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας και εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού. Αποφάσισαν, ωστόσο, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Από την άλλη, ο Ταμπακάκης έχει εντυπωσιάσει το γυναικείο κοινό. Με την αγαπημένη του τους τον ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Ο νεαρός ηθοποιός, που ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά «Έρωτας μετά», είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν το 2020 για τον ρόλο του Μπίλι στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;».