Σέξι (κι όποιος αντέξει) Τάμτα…»Ντένη Μαρκορά» και Τελ Αβίβ – φωτογραφίες

Δημοσιεύθηκε: 17/03/2019 20:00

Έτοιμη για το καρτ ποστάλ της Κύπρου. Η Τάμτα πήρε την πρώτη πτήση για το Τελ Αβίβ προκειμένου να φτιάξει το δικό της, εν είδει, portfolio για την «μεγαλόνησο» και τον διαγωνισμό της Eurovision. Μπορεί ο διαγωνισμός να λαμβάνει χώρα τον Μάιο, μην ξεχνάτε, όμως, πως χρειάζεται… προεργασία.

Εξάλλου, τα καρτ ποστάλ προβάλλονται πριν από κάθε συμμετοχή και δείχνουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα κάθε χώρας. Εκτός από την Τάμτα βέβαια εκεί βρέθηκε και η Ελληνίδα Κατερίνα Ντούσκα και οι λοιποί διαγωνιζόμενοι που θα εκπροσωπήσουν την Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Κροατία, το Βέλγιο και την Ουγγαρία.

TIP

To location, τα γυρίσματα για την καρτ ποστάλ πραγματοποιούνται στην ιστορική πόλη Eliat. Να πούμε εδώ πως στις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησε η Τάμτα από την Αθήνα πια, είναι σέξι κι όποιος αντέξει. Aπό πού ήταν; Απ’ το καμαρίνι της, στο Box.

EXTRA TIP

Λόγω της περούκας της μάλιστα -και εδώ είναι το fun νέο της ημέρας- ένας φαν της τη χαρακτήρισε «Ντένη Μαρκορά». Θυμάστε; Ήταν η θρυλική «Ντένη» απ’ τους «Δυο ξένους» που ενσάρκωσε η Ντίνα Κώνστα. Εννοείται, η τραγουδίστρια δεν τα παρεξηγεί κάτι τέτοια. Εξάλλου και η ηρωίδα «Ντένη Μαρκορά» ήταν πολύ μπροστά. Όπως η Τάμτα.

View this post on Instagram

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

View this post on Instagram

❤️ Vintage ❤️ 90’s ❤️ Love the fact that even the camera on/of this photo is vintage film camera 😊😍 #filmcamera #vintage #90s #fashion #dressingroom #artistslife

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

View this post on Instagram

Παρασκευή Σήμερα και είμαστε όλοι έτοιμοι για το BOX+ing 🕺🏽💃🏽👯‍♀️👯‍♂️💅🏼💄 @boxathensofficial A blast from the past… Me at the BOX nightclub back in 2018. #90sfashion ❤️ a click by @kristel_toma 💜 #filmphotography

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT