Κόλασε το Τελ Αβίβ η Τάμτα με την εμφάνισή της-προκρίθηκαν στον τελικό και Ελλάδα και Κύπρος (φωτογραφίες)

15 Μαΐου 2019 14:38

Κόλασε η Τάμτα στο Expo του Τελ Αβίβ στην χθεσινή της εμφάνιση για την Κύπρο, με το “Replay”. Ένα κομμάτι που μόνο αδιάφορο δεν άφησε τους euro-fans αν και ακούστηκε πρώτο.

Μπορεί να έχει πέσει πολύ στα στοιχήματα απ’ την 6η θέση που την ήθελαν αρχικά οι bookers, αλλά η Κύπρος ακούστηκε τέταρτη και η Ελλάδα -νταντάν, νταντάν- πρώτη. Η Κατερίνα Ντούσκα, με το “Better Love” για την Ελλάδα και με μια αναγεννησιακή, ρομαντική εμφάνιση, μάγεψε το κοινό και εδώ να πούμε ότι η πιο αιθέρια παρουσία -και σαφώς ένα εκπληκτικό τραγούδι, ίσως το μόνο, κατ’ εμάς- ήταν αυτό της Αυστραλίας.

Η Τάμτα, πάντως, εκτός απ’ το… πάρτι των γκέι, των τρανς και των παπάδων (ναι, ναι και στην προκειμένη αναφέρομαι στον Άγιο Μαρίνο που επίσης πήρε το πράσινο φως για τον τελικό με ιερέα- η Γεωργιανή απ’ την Ελλάδα (μην ξεχνιόμαστε) ήταν σαφώς η πιο σέξι.

Η ίδια το γλέντησε και όπως και η Κατερίνα Ντούσκα, πριν την έναρξη του ημιτελικού, ζήτησε τη ψήφο του κοινού μέσω Instagram.

TIP

O γκέι παρουσιαστής που είναι παντρεμένος με άντρα και το είπε ευθέως, το ότι έγερνε στον ώμο υποψήφιου, η τρανς τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Γαλλία, αν δεν απατώμαι- και η πρώην του Leo Di Caprio, Bar Refaelli που μπέρδεψε σε κάποια φάση τα λόγια της… Όλα τα ευτράπελα, τελικά, είδαμε χθες και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε ένα τόσο αυστηρό, στρατοκρατούμενο καθεστώς όπως σε αυτό του Ισραήλ (με τη Μοσάντ… παντού) ακούστηκαν τόσο ελευθεριάζοντα πράγματα και είδαμε τέτοιες χαρωπές, όπως κι αν το δεις, εικόνες.

EXTRA TIP

Εδώ να σας πω ότι, παρά την αποθέωση του κιτς που ακόμα μια φορά αντικρίσαμε και όχι στη fun της βερσιόν -η Eurovision πια είναι εντελώς πανηγύρι- χαριτωμένο, τύπου νηπιαγωγείου, ήταν και το κομμάτι της Τσεχίας, που επίσης πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Προσωπική μου εκτίμηση και απ’ ό,τι έχει φανεί στο παρελθόν, τα ολίγον “κουλά” κομμάτια δεν πάνε για πεντάδα, αλλά είναι πάντα στη δεκάδα. Για να δούμε…

Προς το παρόν,  απολαύστε την Τάμτα πιο hot από ποτέ.

Ντονατέλλα Αδάμου