Τάμτα: Έξοδος με την κόρη της Άννυ

Δημοσιεύθηκε: 12/11/2019 16:56
Τάμτα: Έξοδος με την κόρη της Άννυ

Μία πολύ σπάνια κοσμική έξοδο έκανε η Τάμτα πριν από λίγες μέρες καθώς είχε μαζί της την κόρη της Άννυ που μεγάλωσε και έχει πάρει πολλά στοιχεία από την Τάμτα στην εμφάνισή της.
Η Τάμτα θεωρείται το απόλυτο fashion icon της Ελλάδας και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια φροντίζει πάντα να ξεχωρίζει με τις εκκεντρικές στιλιστικές της επιλογές, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και για πολλά νέα κορίτσια που την θαυμάζουν για το πάντα ανατρεπτικό look της.
Το βράδυ της Κυριακής, η αγαπημένη pop star παρευρέθηκε στο avant garde fashion show των MI-RO, που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Καλών Τεχνών, με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο να τιμά με την παρουσία του το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο.
Ωστόσο, εκεί δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόμενη από την μονάκριβη κόρη της Άννυ. Οι δυο τους δεν πραγματοποιούν συχνά επίσημες κοινές εμφανίσεις, οπότε κατά την άφιξή τους στον χώρο ήταν λογικά τα φλας να αστράψουν πάνω τους. Όπως θα διαπιστώσεις, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, σε σημείο, μάλιστα, που κάποιος μπορεί να τις περάσει για αδερφές.
Η Τάμτα επέλεξε να φορέσει ένα maxi κόκκινο φόρεμα και έμοιαζε σαν να είχε βγει από παραμύθι, ενώ η Άννυ μια γκρι ολόσωμη φόρμα σε androgyne style. Όπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν τελείως διαφορετικό στιλ…

Τάμτα

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT