Τάμτα-Φουρέιρα: Σχέσεις οργής ανάμεσά τους – τι τις χωρίζει

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2019
Τάμτα-Φουρέιρα: Σχέσεις οργής ανάμεσά τους - τι τις χωρίζει

Κάποτε έβγαζαν μέχρι και κοινές λήψεις. Όχι πια. Κι ας ανήκουν στο τιμ της ίδιας δισκογραφικής, της Panik Records του Πάρι Κασιδόκωστα, «ψυχή» της οποίας είναι ο Γιώργος Αρσενάκος.

Είναι κοινό μυστικό στα παρασκήνια της σόουμπιζ, ότι η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων.  Είναι και οι δύο πολύ ταλαντούχες τραγουδίστριες, που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι δεν είναι από δω. Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα θα έπρεπε, ίσως σκεφτεί κανείς, να είναι οι καλύτερες φίλες. Κι όμως, αυτό δεν ισχύει καθόλου. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα.

Λίγο ο ανταγωνισμός, λίγο το γεγονός ότι και οι δύο βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, σιγά σιγά χτίστηκε αυτή η κόντρα, που σε μια άλλη αναλογία θυμίζει την περίφημη κόντρα Βίσση-Βανδή.

Νιώθει παραγκωνισμένη

Σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, που είχε παραχωρήσει η Τάμτα για να μιλήσει πριν μερικούς μήνες για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στην Εurovision, με το τραγούδι «Replay», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα. “Γιατί το κάνετε αυτό; Είναι πολύ λάθος. Είναι άδικο να γίνεται αυτό, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα! Είμαστε ασυγκρίσιμοι”, είχε πει τότε, δίνοντας ένα στίγμα του πώς αισθάνεται, όταν όλοι τη ρωτούν για τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στην περσινή Εurovision η Ελένη Φουρέιρα.

Η Τάμτα δεν τα κατάφερε εξίσου καλά, όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που άναψε η κόντρα.

Παίρνει ώθηση

Είναι πιο βαθύς και μάλλον ξεκινάει, όπως λένε οι γνωρίζοντες, από το γεγονός ότι η Τάμτα αισθάνεται ότι η Ελένη παίρνει πολλή ώθηση από την εταιρεία της, που συμπτωματικά είναι η Panik Records του συντρόφου της Τάμτα, Πάρι Κασιδόκωστα, ενώ η ίδια όχι.

Αυτό ξεκίνησε από πέρυσι, όταν ο Πάρις πήγε στη Λισαβώνα, και μάλιστα με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, για να βρεθεί στο πλευρό της Φουρέιρα όταν εκείνη τραγούδησε. Επίσης, είναι γνωστό στον κόσμο της δσκογραφίας, ότι η Panik Records “σπρώχνει” τρελά την Ελένη, με διεθνείς συνεργασίες που κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης δεν έχει την ευκαιρία να κάνει.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι αυτό έχει αποτελέσει αιτία τριβής ανάμεσα στον Πάρι και την Τάμτα και ίσως να είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που το ζευγάρι έχει ψυχρανθεί και απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, ο Πάρις δεν πήγε φέτος στο Τελ Αβίβ για να στηρίξει με την παρουσία του την Τάμτα, ενώ η Ελένη Φουρέιρα εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο των προσπαθειών της Panik Records.

Η εμφάνιση στο Τελ Αβίβ

Μια ακόμα αφορμή που η Τάμτα έγινε έξαλλη με την Ελένη Φουρέιρα ήταν αυτή ακριβώς η εμφάνισή της στο Τελ Αβίβ, ή μάλλον η εμφάνιση της δεύτερης και το γεγονός ότι αν και απλώς καλεσμένη και εκτός συναγωνισμού η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κλέψει την παράσταση και τη δημοσιότητα, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια, σε αντίθεση με την Τάμτα που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά τόσο για την ερμηνεία της, όσο και για την εμφάνισή της.

Όπως λέει το παρασκήνιο, οι δύο τραγουδίστριες δεν έχουν παρά τις απολύτως τυπικές σχέσεις, αποφεύγοντας ουσιαστικά η μια την άλλη ακόμα και σε events στα οποία είναι και οι δύο καλεσμένες, ή συνυπάρχουν καλλιτεχνικά.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.