Τάμτα για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια: «Έδωσα εξετάσεις και επιτέλους την πήρα»

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιανουαρίου 2023 13:23

Τάμτα για την απόκτηση ελληνικής ταυτότητας μετά από 23 χρόνια: «Έδωσα εξετάσεις και επιτέλους την πήρα»

Την Τάμτα συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η κάμερα του Πρωινού. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ρωτήθηκε για την απόκτηση της ελληνικής ταυτότητας, μετά από 23 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, αλλά και στο ενδεχόμενο να τη ξαναδούμε στη Eurovision.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που απέκτησα την ελληνική ταυτότητα. Λόγω γραφειοκρατίας άργησε. Είχα κάνει και είχα ακολουθήσει όλες τις προσπάθειες κανονικά. Απλώς ήρθε η σειρά μου μετά από 23 χρόνια. Έδωσα τις εξετάσεις. Ιστορία, γεωγραφία, ό,τι ήταν και επιτέλους την πήρα» δήλωσε η Τάμτα.

Όσον αφορά στη Eurovision, η Τάμτα επεσήμανε πως «δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις, ποτέ δεν ξέρεις».

Τάμτα: Η έκπληξη του Χρήστου Μάστορα για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της είχε η Τάμτα την Τρίτη και ο Χρήστος Μάστορας της επιφύλαξε μια όμορφη έκπληξη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Τάμτα έκλεισε τα 42 της χρόνια χθες και το συγκρότημα Mέλιsses βρέθηκε στα backstage εκδήλωσης και εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα!

Ο Χρήστος Μάστορας κράτησε την τούρτα και τραγούδησε στην Τάμτα το γενέθλιο τραγούδι.

Επίσης, της έδωσε τον χρυσό δίσκο για το κομμάτι «Όλα τελειώσαν», τον οποίο δεν είχε παραλάβει καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό.

Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά και την έκπληξή της και τον ευχαρίστησε.

O Μάστορας δημοσίευσε σχετικό βίντεο και στη λεζάντα έγραψε: «Backstage Happy Birthday στην αγαπημένη μας Τάμτα! Και τούρτα και χρυσός δίσκος για το ‘Όλα τελειώσαν’.

Χρόνια πολλά. Σε αγαπάμε».

Η Τάμτα και το συγκρότημα διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ έχουν συνεργαστεί τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)