Πώς θα εμφανιστούν Ντούσκα-Τάμτα στη Eurovision (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 06/05/2019 20:30
Πώς θα εμφανιστούν Ντούσκα-Τάμτα στη Eurovision (βίντεο)

Έγινε και η ομολογουμένως εντυπωσιακή πρώτη πρόβα της Ελλάδας, με την Κατερίνα Ντούσκα, για τη Eurovision. Και αν το θέαμα ήταν υπέροχο, η ελληνική αποστολή ζήτησε αλλαγές. Αλλαγές θα υπάρξουν, όμως και στην εμφάνιση της Τάμτα για την Κύπρο, που πάντως «τσέπωσε» την πρωτιά από γνωστό site ειδικά για euro-fans.

Όσα λοιπόν δεν είδαμε στα πρώτα πλάνα από τις πρόβες της Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love,  μας τα μεταφέρει ο Νο 1 κονεσέρ Γιάννης Πουλόπουλος.

«Στα πλάνα έχουμε δει μόλις το 10% της εμφάνισης. Η Τάμτα θα εμφανιστεί με αυτό ακριβώς το ρούχο, παρά το πρόβλημα που είχε με τη μέση της. Η έκπληξη δεν θα είναι μόνο το σκίσιμο στα ρούχα. Το Replay που λέει τρεις φορές στο ρεφρέν θα το δούμε ως οπτικό εφέ στην οθόνη, είναι το πολύ εντυπωσιακό στοιχείο του τραγουδιού. Σε κάθετες LED οθόνες θα εξαφανίζονται και θα εμφανίζονται οι χορευτές. Στη μέση του τραγουδιού θα εμφανιστεί μια λευκή πασαρέλα πάνω στην οποία θα περπατήσει η Τάμτα.

Στην ελληνική συμμετοχή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μπαλόνι το οποίο η μία χορεύτρια θα το πετάξει στο κοινό από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού. Στο φινάλε εμφανίζεται ένας ολάνθιστος κήπος κι εκεί οι δύο χορεύτριες θα κάνουν κινήσεις ρυθμικής γυμναστικής με τις κορδέλες. Επειδή υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις, έχουν ζητήσει να βγαίνουν καθαρά τα πλάνα και να υπάρχει μία ροή που θα παραπέμπει σε βίντεο κλιπ».

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT