Ποια παίκτρια του Μy Style Rocks δέχεται ανήθικες προτάσεις και για 10.000 ευρώ το βράδυ (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαρτίου 2019 19:55

Ω λαλά, τι μας λέτε τώρα! Η ψηλή ξανθιά που μας συστήθηκε απ’ τον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks δέχεται ανήθικες προτάσεις για μια βραδιά που συνοδεύονται από υπέρογκα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, μερικές από τα μηνύματα που λαμβάνει είναι και από γυναίκες. Για ποια μιλάμε; Για τη γλυκούλα, χρυσοχέρα Τάνια Κοφινιώτη. Ποιος ξεχνάει ότι κάθε τρεις τούς φίλευε όλους με λιχουδιές.

«Έχω ακούσει ανήθικες προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αν δείξεις χαρακτήρα, ηθικό σωστό, εμπιστοσύνη, σεβασμό, θα σταματήσει να γίνεται αυτό. Σίγουρα δεν θα έχεις τις ίδιες δουλειές αν δεν πεις το ναι. Σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κάποτε μου έγινε ανήθικη πρόταση και ουσιαστικά άλλαξε και το ρου του διαγωνισμού γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν είπα το ναι. Μου είχε γίνει πρόταση ότι αν δεν υποκύψω στα θέλω του συγκεκριμένου ατόμου, δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να βρεθώ.

Λαμβάνω πάρα πολύ συχνά τέτοια μηνύματα στα social media. Λαμβάνω πολλές προτάσεις από γυναίκες κυρίως, που μου λένε για μια βραδιά μαζί τους, για υπέρογκα ποσά που άλλον θα τον δελέαζε. Μου έχουν προτείνει 10,000 ευρώ για μία βραδιά. Το μικρότερο είναι 4,000 ευρώ. Μου στέλνουν φωτογραφίες διάσημων και μου λένε: «Θέλεις αυτή τη στιγμή να έρθει ο τάδε, η τάδε, να πάτε στο ξενοδοχείο για τόσα χρήματα; Έστειλαν και δική μου φωτογραφία, γράφοντας ότι είμαι διαθέσιμη για μια βραδιά», τόνισε.

Εδώ το βίντεο απ’ την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη