Τάνια Μπρεάζου: «Έχω ακούσει κι εγώ τις φήμες ότι ήμασταν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο»

Δημοσιεύθηκε: 24 Απριλίου 2021 12:00
Τάνια Μπρεάζου: «Έχω ακούσει κι εγώ τις φήμες ότι ήμασταν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο»

Η Τάνια Μπρεάζου στο περσινό YFSF είχε κάνει ένα ντουέτο με τον Ηλία Μπόγδανο. Τότε ήταν και οι δύο τόσο πειστικοί στην ερμηνεία τους που κυκλοφόρησαν φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Τάνια Μπρεάζου: «Έχω ακούσει κι εγώ τις φήμες ότι ήμασταν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο»

Στο Survivor συμμετέχει και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον οποίο ήσασταν πέρσι στο YFSF. Ζήτησε τη συμβουλή σου πριν πάρει την απόφαση να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;
Με τον Ηλία δεν έχουμε μιλήσει μετά το τέλος του YFSF. Μόνο μηνύματα ανταλλάξαμε το περασμένο Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Δεν είχαμε άλλη επικοινωνία.

Αυτή είναι και μια απάντηση στις φήμες που σας ήθελαν ζευγάρι.
Τις έχω ακούσει κι εγώ αυτές τις φήμες, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με τον Ηλία κάναμε παρέα, όπως και με όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε πέρσι στο σόου. Είπε στο Οκ.

Με τον Ηλία δεν έχουμε μιλήσει μετά το τέλος του YFSF.

Αξίζει να αναφέρουμε παλιότερο δημοσίευμα του iciao.gr όπου ο Ηλίας Μπόγδανος είχε ξεκαθαρίσει ότι επρόκειτο για λαθνασμένο ρεπορτάζ του Πρωϊνού.

Στην εκπομπή «Πρωινό»  ειπώθηκε ότι η Τάνια Μπρεάζου και ο Ηλίας Μπογδάνος που συμμετέχουν στο σόου του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar, είναι ζευγάρι και ζουν ένα ρομαντικό έρωτα.
Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο πλατό και ήρθαν πολύ κοντά και είναι μαζί.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Νάνσυ Παραδεισανού, η Τάνια Μπρεάζου και ο Ηλίας Μπόγδανος πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα μαζί με φιλικά τους πρόσωπα στο Λουτράκι.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι και η δημοσιογράφος ανέφερε τελικά πως έγινε μια παρεξήγηση.
Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που είχε με τον τραγουδιστή, κατάλαβε λάθος πως είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως είναι μόνο φίλοι με την Τάνια Μπρεάζου.