Τάνια Μπρεάζου: «Ζω μόνη μου από τα 17 μου – Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου»

Δημοσιεύθηκε: 27 Μαΐου 2021 15:15
Τάνια Μπρεάζου: «Ζω μόνη μου από τα 17 μου - Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου»

Η Τάνια Μπρεάζου κατάφερε φέτος να φτάσει στον τελικό του YFSF, με το ταλέντο της να ξεχωρίζει. Βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της βήματα.

Τάνια Μπρεάζου: «Ζω μόνη μου από τα 17 μου – Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου».

«Έκανα προσπάθειες να αλλάξω την εικόνα μου. Πρόσεξα το κορμί μου τη διατροφή μου. Tραγουδάω από 5 χρονών. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήταν το όνειρό μου. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του X- Factor να πάω για οντισιόν και τα έχασα. Είχε δηλώσει συμμετοχή μια φίλη μου για μένα! Δεν το πήρα σοβαρά από την αρχή, αλλά μετά το πήρα πιο ζεστά. Η Τάμτα με στήριξε πάρα πολύ.

Γεννήθηκα στη Ρουμανία και δυο ετών πήγα με τους γονείς μου στην Κρήτη και μετά στη Ρόδο. Αγαπώ και τις δυο χώρες το ίδιο και τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία. Ζω μόνη μου από τα 17 μου. Δόξα τω Θεώ βρέθηκαν καλοί άνθρωποι στον δρόμο μου. Στο σχολείο τα παιδάκια, όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό είναι λογικό να το σχολιάζουν. Είμαστε όλοι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μπούλινγκ.

Έμεινα με τη μαμά μου στην πρώτη καραντίνα και το χάρηκα πολύ. Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια. Δεν έχει καταφέρει να έρθει αλλά θα πάω να τον δω εγώ.Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου. Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν έχω κάποια σχέση τώρα.» Είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.