Τάνια Τσανακλίδου: Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 00:15

Μια μεγάλη απώλια ήρθε για να φέρει θλίψη στην  Τάνια Τσανακλίδου, η οποία σήμερα βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο είχε συντροφιά για 12,5 ολόκληρα χρόνια.

Η ίδια η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram, ανεβάζοντας μια κοινή της φωτογραφία με το σκυλάκι της.

«Το Λουκουμάκι μου που έφυγε τόσο διακριτικά και αξιοπρεπώς, όπως έζησε 12,5 χρόνια στην αγκαλιά μου και με την αγάπη μου…» έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου και οι followers της έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Τάνια Τσανακλίδου: «Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο που οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τα ζώα». Τι είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τάνια Τσανακλίδου: «Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο που οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τα ζώα»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσίασε στην εκπομπή Πλάνα με ουρά τους τετράποδους φίλους της και έθιξε το θέμα της κακοποίησης των ζώων στη χώρα μας.

Τάνια Τσανακλίδου: «Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο που οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τα ζώα».

«Δεν είχα ιδέα τι εστί Πήλιο. Ήρθαμε μία εκδρομή εδώ το 1975 κι έπαθα σοκ από την ομορφιά του και μετά αγόρασε σπίτι ένας φίλος μου εδώ. Το 1982 πουλιόταν αυτό το σπίτι εδώ κι εκείνος μου είπε να το αγοράσω, αλλά δεν ήθελα επειδή ήμουν κατά της ιδιοκτησίας. Αλλά τελικά τον ευγνωμονώ γιατί μου άλλαξε τη ζωή αυτός ο τόπος.και. Ζω 6 μήνες εδώ 6 μήνες στην Αθήνα

Η πρώτη ουρά που μπήκε σε αυτό το σπίτι ήταν μία γάτα. Τότε ήμουν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την έβγαλε εκείνος Καραμέλα. Εκείνη πέθανε στη γέννα κι εγώ υιοθέτησα το αδύναμο και χάρισα τα υπόλοιπα.

Αργότερα είχε τον Μηνά. «Έζησε 11 χρόνια, ζορίστηκα πολύ όταν του έκανα ευθανασία γιατί είχε έναν οδυνηρό καρκίνο» και δεν ήθελα να ξαναπάρω σκύλο..

Αλλά μία μέρα που έφεραν τη Λου. Έγινε αγαπητό μου πλάσμα, Και ο Σέβεν είναι του αδερφού μου και όταν έρχομαι στο χωριό τον έχω πάντα σπίτι»

Τα κατοικίδιά της της δίνουν την αγάπη που χρειάζεται

«Τα ζώα μου προσφέρουν ότι έχω κάποιον να τους προσφέρω την αγάπη και το νοιάξιμό μου και με συγκινεί ότι όταν γυρνάω σπίτι κάποιος χαίρεται τόσο πολύ».

«Το πλεόνασμα αγάπης που έχουμε μέσα μας πρέπει να αποδίδεται κάπου γιατί αλλιώς γίνεται λύπη βαριά. Είχα απόθεμα αγάπης και χαίρομαι που αγαπώ αυτά τα πλάσματα».