Τανιμανίδης – Αρναούτογλου: δύο ξένοι για τα μάτια της Μπόμπα! Πώς οι φίλοι έφτασαν να μη λένε ούτε καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 08:30
Τανιμανίδης – Αρναούτογλου: δύο ξένοι για τα μάτια της Μπόμπα! Πώς οι φίλοι έφτασαν να μη λένε ούτε καλημέρα

Μια μεγάλη παρεξήγηση φαίνεται ότι διάλυσε τη φιλία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Σάκη Τανιμανίδη. Μια παρεξήγηση που δημιούργησε ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους.

Όλα έγιναν για μια εκπομπή, για την ακρίβεια για την πρόταση από το κανάλι για μια εκπομπή. Η οποία κανείς δεν ξέρει και αν θα γίνει, όμως ήταν αρκετή για να φέρει απέναντι τους δύο πρώην καλούς φίλους.

Είναι γνωστό ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης στον ΑΝΤ1. Eίναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του καναλιού και οι εκπομπές του πάντα φέρνουν τα αναμενόμενα, ή και υψηλότερα νούμερα.

Για το κανάλι, ο Γρηγόρης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει κάθε «επικίνδυνη» αποστολή. Kάθε εκπομπή, κάθε κενό που χρειάζεται να ανέβει στα νούμερα. Κι εκείνος, φυσικά, ανταποδίδει πάντα την εμπιστοσύνη τους.

Όλα αυτά φαίνεται ότι οδήγησαν σε μια μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον Σάκη Τανιμανίδη. Tον οποίο μάλιστα ο Γρηγόρης είχε φιλοξενήσει στο The 2Night Show, όταν ξεκινούσε η «Φάρμα».

Τότε, μάλιστα, οι δύο τους είχαν αστειευτεί, με το Γρηγόρη να λέει στο Σάκη ότι ακολουθεί τα χνάρια του.

Αστειευόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Σάκη Τανιμανίδη αν ως μικρότερος τον είχε αφίσα στο δωμάτιό του. Aφού σχεδόν κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει ο Γρηγόρης, έχει παρουσιάσει και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στο ίδιο κλίμα, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε πως αν ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο θα πρέπει αμέσως μετά να παρουσιάσει ένα βραδινό show. 

Η μεγάλη παρεξήγηση

Όλα αυτά, όμως αποτελούν πλέον παρελθόν. Πριν από λίγες μέρες οι δύο φίλοι σταμάτησαν να έχουν οποιαδήποτε επαφή. Πηγές αναφέρουν ότι ο Σάκης Τανομανίδης είναι πολύ θυμωμένος με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σταθμός συζητούσε για μια νέα εκπομπή. Ήθελε πολύ τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση. Η Χριστίνα Μπόμπα, λόγωτης εγκυμοσύνης της είχε κάποιες αμφιβολίες. Κι έτσι καθυστέρησε να δώσει τη θετική απάντηση έως ότου να το συζητήσει με το Σάκη.

Κι εκεί είναι που έγινε η παρεξήγηση. Όταν γίνονταν οι συζητήσεις στο σταθμό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτοπροτάθηκε για να αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή. Και να βγάλει το κανάλι από τη δύσκολη θέση.

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι ο Γρηγόρης δεν ήξερε τίποτα για την παράλληλη πρόταση στον Σάκη και τη Χριστίνα. Έκανε τη δική του πρόταση μόνο από καλή πρόθεση.

Παρόλα αυτά, όταν το ζευγάρι έμαθε για όλα αυτά έγινε έξαλλο. Και κυρίως ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος θεώρησε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το έκανε επίτηδες.

Οι δύο φίλοι δεν έχουν δώσει αμοιβαίες εξηγήσεις και η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη μεταξύ τους. Όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους.

Πηγή: περιοδικό Ciao