Quantcast

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες τους έγιναν 5!

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2026 15:08

Η μεγάλη γιορτή της Αριάνας και της Φιλίππας: Το παραμυθένιο πάρτι που ετοίμασαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Μία ξεχωριστή ημέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι και οικογενειακή θαλπωρή έζησαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό πάρτι για τα πέμπτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους, της Αριάνας και της Φιλίππας.

Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουνίου, αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας, φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου όλα είχαν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μικρές πρωταγωνίστριες της ημέρας να ζήσουν μια εμπειρία που έμοιαζε βγαλμένη από παιδικό παραμύθι.

Το ζευγάρι φρόντισε κάθε μικρή λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα σκηνικό γεμάτο χρώματα, χαρούμενη διάθεση και εντυπωσιακές πινελιές. Μπαλόνια, διακοσμητικά στοιχεία, θεματικές κατασκευές και παιχνίδια μεταμόρφωσαν τον χώρο, ενώ οι μικροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από πολλές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν φυσικά η εμφάνιση της εντυπωσιακής τούρτας γενεθλίων. Οι δύο μικρές έσβησαν τα κεράκια τους μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο χαρά, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν το κλασικό «Χρόνια Πολλά» στις δύο εορτάζουσες.

Οι στιγμές από τη γιορτή δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο των social media, αφού αρκετοί καλεσμένοι μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι. Οι διαδικτυακοί φίλοι της οικογένειας έστειλαν τις δικές τους ευχές στην Αριάνα και τη Φιλίππα, που πλέον είναι πέντε ετών.

Μπόμπα Τανιμανίδης γενέθλια παιδιών

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς άλλαξε η καθημερινότητά της από τη στιγμή που έγινε μητέρα και εξήγησε πως η μητρότητα έφερε νέες προτεραιότητες στη ζωή της.

Με αφορμή παλαιότερη αναφορά της ότι είχε περιορίσει την κοινωνική της ζωή για χάρη των παιδιών της, η ίδια διευκρίνισε πως ίσως η λέξη «θυσία» δεν αποτυπώνει σωστά αυτό που ένιωσε.

«Ίσως η λέξη θυσία ήταν λάθος. Αυτό που μου συνέβη είναι ότι δεν το ήθελα και ακόμα δεν το θέλω. Δεν είναι ότι θα έχω το βράδυ μου ελεύθερο και θα θέλω να βγω, θα θέλω να κοιμίσω τα παιδιά μου να… άρα δεν ήταν θυσία ήταν αυτόματη προτεραιοποίηση που μου άλλαξε πάρα πολύ το μέσα μου. Το να βγω έξω δεν με αφορά καθόλου, θα το κάνω κάποιες φορές… Ίσως όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου να μου βγει ξανά».

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημιουργός περιεχομένου ανέφερε επίσης πως η μητρότητα δεν την έκανε να αισθανθεί ότι έχασε την ταυτότητά της, αλλά αντίθετα πως ανακάλυψε νέες πλευρές του χαρακτήρα της.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει χάνω τον εαυτό μου γιατί κανείς δεν ξέρει τον εαυτό του. Όλες οι φάσεις που έχω περάσει με αλλάζουν και είναι μια νέα Χριστίνα, δεν αισθάνομαι να έχω χάσει τον εαυτό μου αλλά σαν να ξεκλειδώνω νέα πράγματα».

Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε ακόμη και στη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που κρατάει δυνατή τη σύνδεσή τους μέσα στα χρόνια.

Όπως είπε, το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως λειτουργούν σαν ομάδα και στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις επιλογές και στα όνειρά τους.

«Δυο πράγματα είναι που μας κρατάνε ενωμένους. Είμαστε μια ομάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Είναι σημαντικό να είσαι με τον άλλον μαζί, να μην υπάρχει το εσύ ή ανταγωνισμός. Πάντα όλες οι αποφάσεις είναι για το καλό κοινό της οικογένειάς μας. Βάζουμε πάντα πλάτη ο ένας στον άλλον για να κυνηγάμε τα όνειρά μας, αυτό είναι πολύ σημαντικό και το δεύτερο ότι προσπαθούσε να βρούμε χρόνο για τους δυο μας. Προσπαθούμε να πάμε για ένα ποτό, ένα ταξίδι, να πάμε για ένα καφέ. Προσπαθούμε να βρίσκουμε στιγμές για να βρισκόμαστε με ουσία».

Σάκης Ταμινανίδης Χριστίνα Μπόμπα

Το ζευγάρι, που έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τις δίδυμες κόρες του, συνεχίζει να δείχνει πως προσπαθεί να κρατά ισορροπίες ανάμεσα στην καθημερινότητα, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις προσωπικές στιγμές που τους ενώνουν.