Τανιμανίδης – Μπόμπα: Όσα έγιναν στην βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Συντάκτης: Newsroom

18 Σεπτεμβρίου 2022 13:34

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Όσα έγιναν στην βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Τις δίδυμες κόρες τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία κρατώντας αγκαλιά τις μικρές, Αριάνα και Φιλίπππα οι οποίες βαφτίστηκαν με 7 νονούς.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. Νονοί της μικρής Αριάνας η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Φωτογραφίες από την βάφτιση των διδύμων

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στον στο εκκλησάκι της Αγίας Άννα στο Πλατύ Γιαλό, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει μια λιτή διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο με φόντο την παραλία.

Στο πλευρό τους διαρκώς, οι κουμπάροι τους, Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου, μαζί με τους υπόλοιπουν νονούς των κοριτσιών.

Οι καλεσμένοι

Το παρών στη βάφτιση έδωσαν πολλοί καλεσμένοι ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο γνωστός σχεδιαστής, Μάκης Τσέλιος, ο Γιώργος Μαυρίδης, η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Αμέσως μετά το τέλος της βάφτισης, ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον κουμπάρο του, Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος ήταν και ένας από τους επτά νονούς, πέταξαν τα νερά της κολυμπήθρας στην θάλασσα τηρώντας έτσι το το έθιμο.

Ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα της Μυκόνου.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Και πάλι φίλοι!

Η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη χθεσινή βάφτιση των δίδυμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, που έλαβε χώρα στη Μύκονο, σηματοδοτεί την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο ανδρών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης συνδέονται με φιλία πολλών ετών.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως είχαν απομακρυνθεί και οι σχέσεις τους είχαν «παγώσει», χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

Αυτά όμως, φαίνεται πως ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν.

Ο Τανιμανίδης κάλεσε τον Μαυρίδη στη βάφτιση και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και βρέθηκε στη Μύκονο στο πλευρό του φίλου του, σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή του.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό, οι δυο τους μίλησαν σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα και αστειεύτηκαν.

Έδειξαν, έτσι, πως ότι τους κράτησε μακριά το τελευταίο διάστημα, πλέον έχει ξεπεραστεί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, βρέθηκαν στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο για τη βάφτιση των διδύμων κοριτσιών τους.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Οι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι και τις κόρες του, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα της Μυκόνου.

Η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες τον Ιούνιο του 2021. Είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με τις κόρες τους.

Μάλιστα, μοιράζονται καθημερινά σχεδόν και οι δύο, στιγμές από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι.