Τανιμανίδης – Μπόμπα: Πικ νικ στην έρημο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Ιανουαρίου 2023 11:13

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και επισκέφτηκαν και την έρημο.

Οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στη Σαουδική Αραβία μαζί με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Η Μπόμπα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον προορισμό του ταξιδιού τους, ανεβάζοντας βρίντεο με την ίδια να περπατά στην αχανή έρημο, ξυπόλυτη πάνω στην κατακόκκινη άμμο.

Από την πλευρά του, ο Τανιμανίδης είχε φροντίσει η εξόρμηση στην έρημο να έχει και μια ρομαντική νότα, αφού οργάνωσε πικ νικ για όλους στην κορυφή ενός αμμόλοφου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Η Μπόμπα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά και τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της.

Η influencer μίλησε για τη σχέση της με τον Τανιμανίδη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τα δίδυμα ήρθαν στη ζωή.

Μιλώντας για τη γνωριμίας της το 2015 με τον Σάκη Τανιμανίδη λέει: «Ήταν μια καρμική γνωριμία, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Όταν ήρθε ο Σάκης στην εταιρεία μας, γνωριστήκαμε αμέσως. Είναι, άλλωστε, χείμαρρος. Έπειτα από αρκετό διάστημα, βρεθήκαμε ξανά για τις ανάγκες ενός project που είχα, στο οποίο τον συμβουλευτήκαμε. Ο Σάκης ισχυρίζεται ότι το έκανα επίτηδες για να τον συναντήσω. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ήταν καθαρά επαγγελματικό. Πήρε το Instagram μου, μετά μου έστειλε μήνυμα, βρεθήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και τώρα έχουμε δύο παιδάκια».

Στη συνέχεια απάντησε για το αν ο γάμος άλλαξε κάτι στη σχέση της με τον άνδρα της: «Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι – ίσως η πρόταση γιατί καταλάβαμε ότι το πάμε σοβαρά. Τα παιδιά είναι που αλλάζουν τη σχέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στον ερχομό των διδύμων: «Προσπαθούσαμε πολύ καιρό και το θέλαμε τόσο πολύ. Όταν γέννησα, δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν ρόδινα. Μια γυναίκα, σε αυτήν τη φάση της ζωής της, περνά πολλές ορμονικές αλλαγές και έχει τεράστια ευθύνη. Αλλάζει εντελώς η ταυτότητα της. Προσωπικά, ενώ ένιωθα ευτυχία που είχα τις μικρές, παράλληλα, κάποια βράδια, μπορεί και να έκλαιγα. Ήταν οι ορμόνες; Ήταν οι ευθύνες; Ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, είχαν αλλάξει το σώμα και η ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ. Για δύο μήνες ήμουν σα φυτό – χαρούμενο φυτό. Είχα διακυμάνσεις και δεν επικοινωνούσα με τον κόσμο. Όταν ήμουν με φίλους, εκείνη συζητούσαν κι εγώ ασχολούμουν με τα κορίτσια. Κοιμόμουν για ένα τέταρτο και πεταγόμουν».