Τανιμανίδης – Μπόμπα: Το άλμπουμ του ταξιδιού τους στη Σαουδική Αραβία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 11:14

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στη Σαουδική Αραβία έχοντας μαζί με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Οι δυο τους πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές και όπως είναι φυσικό μοιράστηκαν στιγμές από την παραμονή τους στη χώρα με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Η Μπόμπα αποκάλυψε τον προορισμό του ταξιδιού τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο με την ίδια να περπατά στην αχανή έρημο, ξυπόλυτη πάνω στην κατακόκκινη άμμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους followers, προχώρησαν σε αρνητικά σχόλια, μεταξύ άλλων, σχετικά με τον τρόπο που προβάλλουν τη ζωή τους. Επίσης, άσκησαν κριτική επειδή άφησαν πίσω στην Ελλάδα τις δίδυμες κόρες τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Πάντως, το ζευγάρι δεν θέλησε να απαντήσει με κάποιο σχόλιο στις αναρτήσεις του.

Σημειώνεται πως η Μπόμπα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ANT1 είχε απαντήσει για την προβολή της ζωής της στα κοινωνικά δίκτυα και τα σχόλια που δέχεται, λέγοντας: «Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον…

Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό».

Η Μπόμπα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά και τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της.

Η influencer μίλησε για τη σχέση της με τον Τανιμανίδη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τα δίδυμα ήρθαν στη ζωή.

Μιλώντας για τη γνωριμίας της το 2015 με τον Σάκη Τανιμανίδη είπε: «Ήταν μια καρμική γνωριμία, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Όταν ήρθε ο Σάκης στην εταιρεία μας, γνωριστήκαμε αμέσως. Είναι, άλλωστε, χείμαρρος.

Έπειτα από αρκετό διάστημα, βρεθήκαμε ξανά για τις ανάγκες ενός project που είχα, στο οποίο τον συμβουλευτήκαμε. Ο Σάκης ισχυρίζεται ότι το έκανα επίτηδες για να τον συναντήσω. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ήταν καθαρά επαγγελματικό. Πήρε το Instagram μου, μετά μου έστειλε μήνυμα, βρεθήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και τώρα έχουμε δύο παιδάκια».