Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Σεπτεμβρίου 2022 08:45

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για το γνωστό περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου και εξήγησε τι ήταν εκείνο που τον ενόχλησε όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της με συνέπεια να ακολουθήσει διάλογος με ένταση.

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του ΜΕGA και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, που συνέβη πέρυσι.

«Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά.

Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα πενήντα ετών και ακούς ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το ‘Love Sorry’ κάτι παθαίνεις. Το ‘Love Sorry’ το έκανα έχοντας ήδη είκοσι χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου», είπε.

Αναφερόμενος στην καριέρα του, ο Χαλκιάς επισήμανε: «Πριν από το ‘Love Sorry’ είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο ‘Χαϊ Ροκ’. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός.

Το ‘προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη’ ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δίκη μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει ‘γεια σου ρε Σάκη’».

Για το πρόβλημα της υγείας που πέρασε, σημείωσε: «Δε με άλλαξε ιδιαίτερα η περιπέτεια υγείας που πέρασα.

Το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και δε θα αποκατασταθεί ποτέ γιατί ήταν λάθος των γιατρών. Έχω μία δυσκινησία και έναν διαφορετικό τρόπο βαδίσματος πλέον».

Τέλος, για την πίστη στον Θεό ανέφερε: «Μέσα στον χριστιανισμό σέβομαι απολυτά ένα πρόσωπο, τη Θεοτόκο, την Παναγία.

Ο ίδιος ο χριστιανισμός την έχει τη γυναίκα στην απόλυτη ευτέλεια, δεν επιτρέπει στη γυναίκα να μπει μέσα στο ιερό, ούτε καν στο άβατο του Αγίου Όρους.

Γιατί; Το γιατί είναι τρομερό. Αρνείται η πίστη αυτή τον ίδιο τον άνθρωπο που έφτιαξε ο Θεός».