Τάσος Χαλκιάς: «Όσοι ηθοποιοί έχουν περισσοτέρους followers, έχουν και καλή δουλειά»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Ιουλίου 2023 11:07

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαχείριση των επιτυχιών που κατέγραψε αλλά και στην απουσία τηλεοπτικών προτάσεων.

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και δήλωσε πως πλέον δεν έχει προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές δουλειές καθώς οι ρόλοι πια είναι για νέους ανθρώπους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχείριση των επιτυχιών του.

«Ξεχωρίζω τη σειρά ‘Μαντάμ Σουσού’ που είχα παίξει. Ο κόσμος ξεχώρισε το ‘Λαβ Σόρι’. Τις μεγάλες επιτυχίες τις διαχειρίστηκα… χάλια», είπε.

«Τώρα οι ηθοποιοί παίρνουν καλύτερα λεφτά από ό,τι στο παρελθόν. Δεν ανήκω στους ηθοποιούς που έβγαλαν λεφτά. Είναι φυσιολογικό, πλέον, όσοι έχουν περισσοτέρους followers να έχουν και καλή δουλειά», τόνισε.

Ακόμη, αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις συναδέλφων του που προέρχονταν από άλλους χώρους, όμως τα κατάφεραν μία χαρά με την υποκριτική.

«Ο καθένας μπορεί να παίξει ένα ρόλο στην τηλεόραση. Η Νόνη Δούνια και η Ρέα Τουτουντζή είναι από τα καλά παραδείγματα που έπαιξαν καλά και ας ήταν από άλλον χώρο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε με επιτυχία στην τηλεόραση», υπογράμμισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έκαναν στροφή στην παρουσίαση:

«Είναι φυσιολογικό, αν ‘το έχει’ κάποιος ηθοποιός, να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση.

Πολύ καλά έκανε ο Γιώργος Καραμίχος και παρουσίασε εκπομπή. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ‘κονταροχτυπήθηκε’ πολλές φορές για να τον αποδεχτούν στην τηλεπαρουσίαση.

Στον Γιάννη Μπέζο ήρθε εύκολη η παρουσίαση της εκπομπής γιατί ασχολείται με τη μουσική», δήλωσε.

Ο Χαλκιάς ρωτήθηκε αν υπάρχει μυστικό για τον γάμο. Όπως είπε ο ηθοποιός, όχι, δεν υπάρχει. «Πλέον οι άνθρωποι παντρεύονται και χωρίζουν μετά από δύο χρόνια», σχολίασε.

Ο Χαλκιάς, τέλος, είναι θετικός για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, κάνοντας λόγο για «μια επαναφορά χωρίς κροταλισμούς στη δουλειά», ενώ για τον ίδιο η απόλυτη ελευθερία είναι το… «κακάρωμα»!