Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

27 Δεκεμβρίου 2021 20:10

Απίστευτο σκηνικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Σκαι. Ποιος θα το πίστευε το σκηνικό που έγινε σήμερα το πρωί όταν ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Αν και η Ιωάννα Μαλέσκου προσπαθησε να τον υποδεχτεί με άνεση και με πολύ χαρά πυο θα εκαναν μαζί την συνεντευξη τα πράγματα ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς.

Ο Τάσος Χαλκιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση,

με τον πρώτο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τη μεγάλη αναμονή που είχε πριν βγει στον αέρα της εκπομπής, αφού η ώρα που είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που τελικά βγήκε στον αέρα.

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω. Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου του είπε πως έχουν στη διάθεσή τους 15 λεπτά, εκείνος της απάντησε «13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα, κούκλα μου, ακόμα έχει πράμα».

Η προσφώνηση έδειξε να μην αρέσει στην παρουσιάστρια του Love It, η οποία του απάντησε «το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ωστόσο, ο Τάσος Χαλκιάς συνέχισε λέγοντας πως «ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω».

Η απάντηση της Ιωάννα Μαλέσκου «είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο αφού της είπε: «είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό».