Τάσος Χαλκιάς: Υπέρ της Ζέτας Δούκα – Τι ανέφερε για τον Κιμούλη

Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2021 14:30
Τάσος Χαλκιάς: Υπέρ της Ζέτας Δούκα  - Τι  ανέφερε για τον Κιμούλη

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Love It» για τις καταγγελίες, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τη φίλη του Ζέτα Δούκα.

Για όσα έχει καταγγείλει η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρει τα εξής:

«Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον, όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη.

Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος… Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί».

Όσα ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς για τον Γιώργο Κιμούλη

«Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του, αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό».

Ο ηθοποιός πλέον θα βρίσκεται στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μια προσθήκη που έρχεται να καλύψει το κενό του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT