Τάσος Ιορδανίδης: Η πιο δύσκολη σκηνή της «Γης της Ελιάς» και η εξομολόγηση για τη Θάλεια Ματίκα

Συντάκτης: Newsroom

3 Δεκεμβρίου 2022 13:30

Τάσος Ιορδανίδης: Η πιο δύσκολη σκηνή της «Γης της Ελιάς» και η εξομολόγηση για τη Θάλεια Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Η γη της ελιάς» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Για τον Αντρέα Γεωργίου και τις εξελίξεις της σειράς, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα ήταν αυτή που έπρεπε να “πλακωθώ” με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικα. Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας».

Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα, υπογράμμισε: «Η παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” θέλει να αναδείξει το πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας, να έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. Στην παράσταση, έβαλα στοιχεία και από τη δική μας σχέση με την Θάλεια, αλλά και από φιλικά και συγγενικά ζευγάρια».

Μιλώντας για τη Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, εξομολογήθηκε ότι: «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του. Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός. Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις».

Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: «Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι»

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησαν αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησαν για την κοινή τους πορεία, προσωπική και επαγγελματική.

Οι δύο ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο Άλφα – Ληναίος – Φωτίου.

Πρόκειται για έργο που έχει γράψει ο δεύτερος και περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία του ζευγαριού, ενώ η πρωταγωνίστρια δήλωσε πως οι δύο τους είναι προστατευτικοί μεταξύ τους.

Το σκηνικό της παράστασης είναι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής. «Δεν μπορώ να απαντήσω τι σχέση έχουμε με ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής! Έχουμε δύο παιδιά στο δημοτικό, ας περιμένουμε να ενηλικιωθούν», είπε ο Ιορδανίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Στο θεατρικό είναι δύο παράνομοι εραστές. Είναι και δύο γονείς, παντρεμένοι, βρίσκονται σε διάσταση με τους συντρόφους τους», είπε ο ίδιος για το έργο.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στους πανικούς που μπορεί να φέρει η Ματίκα εκείνος φέρνει την ισορροπία και χαρακτήρισε τη σύζυγό του ως πνεύμα αντιλογίας.

Από την άλλη, η Ματίκα τόνισε πως της αρέσει ο διάλογος και γι’ αυτό διαφωνεί συχνά.

«Σαφέστατα εγώ κάνω πρώτος πίσω γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος», είπε ο Ιορδανίδης αναφερόμενος στις διαφωνίες τους. «Παντόφλα δεν πέφτει, μας αρέσει όμως που η γυναίκα μας είναι ιδιαιτέρως δυναμική!».

«Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι», είπε η Ματίκα, ενώ ο Ιορδανίδης συμπλήρωσε πως είναι… καψούρης και δεν ντρέπεται να το ομολογήσει.

«Όταν με πήρε πρώτη φορά τηλέφωνο ο Τάσος, λέω ‘θα είναι κανένας πολύ μεγάλος σε ηλικία που δεν τα έχει καταφέρει’. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε με τον Τάσο ήταν 26 κι εγώ 30.

Σκέφτηκα πως είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον αδελφό μου. Όταν άκουσα ότι είναι 26 ετών σκέφτηκα πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε μαζί», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Από την άλλη, ο Ιορδανίδης θαμπώθηκε μόλις την αντίκρυσε.

«Όταν έμαθα ότι βγαίνει με άλλη γυναίκα ο Τάσος, του είπα να έρθει σπίτι να δούμε ταινία. από τότε συγκατοικούμε», είπε η Ματίκα και συμπλήρωσε: «Πιέζω τον Τάσο να προσέχει τον εαυτό του. Τον έπρηξα και τον φρόντισα όταν πήρε κιλά.

Ψωνίζω τα πάντα για τον Τάσο, από τα εσώρουχα μέχρι τα οτιδήποτε, δεν έχει ιδέα από ντύσιμο, ό,τι κι αν τον ρωτήσεις δεν θα ξέρει».