Τάσος Ιορδανίδης: ««Η Σοφία Βογιατζάκη με έκανε ηθοποιό, εγώ δεν το σκεφτόμουν»

16 Δεκεμβρίου 2021 08:20

Τάσος Ιορδανίδης: ««Η Σοφία Βογιατζάκη με έκανε ηθοποιό, εγώ δεν το σκεφτόμουν»

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως προέκυψε η γνωριμία του με την Θάλεια Ματίκα και ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Τάσος Ιορδανίδης: ««Η Σοφία Βογιατζάκη με έκανε ηθοποιό, εγώ δεν το σκεφτόμουν».

Η πρώτη του γνωριμία με την Θάλεια Ματίκα

«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα.

Της έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί»

«Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι».

Αποκαλεί τη Θάλεια Ματίκα «ζωντανή του συνείδηση»

«Έχασα τον πατέρα μου και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είμαι άτρωτος, μια ερωτική απογοήτευση, η έλευση των παιδιών μου, η οικονομική αποτυχία ήταν μερικά από τα πράγματα που με έκαναν να αποβάλλω την έπαρση. Η Θάλεια είναι η ζωντανή μου συνείδηση, αισθάνομαι τυχερός και σίγουρος γιατί νιώθω ότι θα είναι εκεί για εμένα, πάντα»

Η Σοφία Βογιατζάκη τον βοήθησε να αποφασίσει να γίνει ηθοποιός

«Η Σοφία Βογιατζάκη με έκανε ηθοποιό. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σκέψη. Πήγαινα στη θεατρική ομάδα του σχολείου για να χάσω μάθημα. Με τη Σοφία είμαστε οικογενειακοί φίλοι και μου λέει “είσαι ηλίθιος; δεν θα γίνεις ηθοποιός;”. Εγώ σκεφτόμουν τη δημοσιογραφία ή τη γαλλική φιλολογία. Έδωσα εξετάσεις και της είπα ότι με έπαρση ότι αν δεν περάσω στη δραματική του Εθνικού δεν θα πάω. Στο ξεκίνημα είχα έπαρση που αν με έβλεπα τώρα θα με πλάκωνα στο ξύλο».

https://youtu.be/ItgqQ9c2r8o