Τάσος Ιορδανίδης: Προσβλήθηκε από κορωνοϊό – «Μ’ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Δεκεμβρίου 2022 09:00

Με κορωνοϊό νοσεί ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης δεν κατάφερε να… ξεφύγει από τον κορωνοϊό αν και είχε την πεποίθηση ότι δεν θα τον προσβάλει.

«Έλεγα ότι δε με πιάνει. Δεν ξέρω κι αν υπάρχει emoji μούντζας να μου το δώσω. Όχι, απλώς μ’ έχει πιάσει, αλλά μ’ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει», έγραψε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα έντονα συμπτώματα που αντιμετωπίζει, όπως την τρομακτική απώλεια της γεύσης αλλά και το άγχος το οποίο τον πλημμυρίζει για όσες υποχρεώσεις μένουν πίσω.

«Και μέσα σε όλα τα συμπτώματα (πολύ εκνευριστική έως και τρομακτική η απώλεια της γεύσης) να σε πνίγει και το άγχος για γρήγορη ανάρρωση για τις υποχρεώσεις που μένουν πίσω. Όσο για την απομόνωση, δεν παλεύεται!», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Ιορδανίδης έστειλε και τη συμβουλή του σε όλους να προφυλαχθούν ώστε να περάσουν καλά τις ημέρες των γιορτών.

«Προφυλαχθείτε, για να περάσετε καλά τις γιορτές σας. Ο Covid-19 είναι ακόμα εδώ κι ας μπαίνουμε σε λίγο στο 23», τόνισε στην ανάρτησή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tasos Iordanidis (@tasos.iordanidis_)

O Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, που είναι ζευγάρι στη ζωή, πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο Άλφα – Ληναίος – Φωτίου.

Πρόκειται για έργο που έχει γράψει ο πρώτος και περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία του ζευγαριού, ενώ η πρωταγωνίστρια δήλωσε πως οι δύο τους είναι προστατευτικοί μεταξύ τους.

Το σκηνικό της παράστασης είναι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής. «Δεν μπορώ να απαντήσω τι σχέση έχουμε με ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής! Έχουμε δύο παιδιά στο δημοτικό, ας περιμένουμε να ενηλικιωθούν», είπε ο Ιορδανίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Στο θεατρικό είναι δύο παράνομοι εραστές. Είναι και δύο γονείς, παντρεμένοι, βρίσκονται σε διάσταση με τους συντρόφους τους», είπε ο ίδιος για το έργο.