Τάσος Ιορδανίδης: «Στα άγχη μου κόντεψα τα πάθω μεγάλο κακό με την υγεία μου»

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοεμβρίου 2021 19:15
Τάσος Ιορδανίδης: «Στα άγχη μου κόντεψα τα πάθω μεγάλο κακό με την υγεία μου»

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έδωσαν μια συνέντευξη από κοινού στο DOT για την θεατρική τους παράσταση με το έργο Θέλω να σου κρατάω το χέρι που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώμβρη.

Τάσος Ιορδανίδης: «Στα άγχη μου κόντεψα τα πάθω μεγάλο κακό με την υγεία μου».

Η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε επίσης και στην αλλαγή που χρειάστηκε να κάνει στις διατροφικές του συνήθειες ο Τάσος Ιορδανίδης για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς. Αφού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε παραμελήσει πολύ την εμφάνισή του.

«Χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι στον Τάσο για την εμφάνισή του». Είπε η ηθοποιός.

Η δύσκολη επαγγελματική περίοδος

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν γεννήθηκε ο Δάνος, ο μεγάλος μας γιος και μετά από είκοσι μέρες έχασα τον πατέρα μου που εκεί άρχισε να γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός πρώτος των πραγμάτων».

Advertisement

«Μετά υπήρξαν και κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες γιατί είχα φτάσει σε σημείο πραγματικά να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα. Επειδή υπήρχε ένα σπίτι και δεν ήθελα να την αγχώσω την Θάλεια, δεν της έλεγα ότι δεν έχω να πάρω ούτε τσιγάρα αλλά είχα δανειστεί από όλους μου τους φίλους. Προσπαθούσα να της το κρύψω για να μην αισθανθεί όλη αυτή την αβεβαιότητα αλλά κάποια στιγμή, όταν βάζεις πράγματα κάτω από το χαλί, σκάει το παραμύθι».

«Όταν έσκασε, βέβαια, εγώ το πήρα πάρα πολύ ψύχραιμα! Δεν ξέρω πόση ώρα… πετούσα πάνω από το έδαφος».

«Στα άγχη μου κόντεψα τα πάθω μεγάλο κακό με την υγεία μου». Συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης λέγοντας για τη σύζυγό του:

«Θαυμάζω την ακεραιτότητα της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον.

Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

Advertisement