Τάσος Κωστής για «Άγριες Μέλισσες»: «Είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό;»

11 Μαρτίου 2020 17:36

Κωστής

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Τάσος Κωστής με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Οι Λαντζέρηδες» στο Σύγχρονο Θέατρο. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα ριάλιτι και την επιστροφή του Big Brother καθώς, επίσης, την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες».
«Παρακολουθώ το MasterChef γιατί έχει μια ποιότητα, μια ευγένεια παρόλο που προσπαθούν να το πουν πιο ριάλιτι. Ναι, είναι αλλά η αντιμετώπιση των κριτών και ο τρόπος συμπεριφοράς και ένας ευγενικός τρόπος. Δεν είναι ντε και καλά να δείρουμε κάποιους για να βγάλουμε τα εσώψυχα και να πλακωθούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής προσθέτοντας πως «είναι το πιο light ριάλιτι αλλά μου αρέσει».
Όσον αφορά την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «δεν το βλέπω και δεν θα το δω. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην κλειδαρότρυπα κάποιους ανθρώπους και τι κάνουν. Δεν έχει να μου πει κάτι. Σε αντίθεση με το MasterChef το οποίο είναι και εκπαιδευτικό καθώς κάποιοι εκπαιδεύονται. Μαθαίνουν κάτι και προσπαθούν να πετύχουν. Στο Big Brother τι θα πετύχουν; Ποιος θα βγάλει τα εσώψυχα του άλλου; Δεν με αφορά και δεν προάγει πολιτισμό».
«Όποτε μπορώ παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Τάσος Κωστής. «Αφού αρέσει στον πολύ κόσμο και το βλέπει, έχει μια πλοκή, η ένσταση μου είναι πως είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά; Αυτό το βλέπαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τόλμη και Γοητεία. Ένα Αμερικάνικο σίριαλ. Εδώ, σε αυτό, γίνεται ένα περίπου ίδιο πράγμα και αναρωτιέσαι εάν η ελληνική επαρχία είναι αυτό. Ας έχει κάτι από κάτω να πούμε, αφού λέμε κάτι, δεν αρκεί μόνο να γαργαλάμε ή να βλέπουμε κλειδαρότρυπες. Ας υπάρχει κάτι το ωφέλιμο από κάτω!».