Τάσος Τρύφωνος: ««Δεν με στεναχώρησε που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει την εκπομπή, γιατί έχουμε επικοινωνία οι δυο μας»

6 Απριλίου 2021 16:15

Τάσος Τρύφωνος: ««Δεν με στεναχώρησε που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει την εκπομπή, γιατί έχουμε επικοινωνία οι δυο μας»

Αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε ο παρουσιαστής του «Πιο αδύναμου κρίκου», Τάσος Τρύφωνος.

Όπως αποκάλυψε, θα ήθελε να κάνει συνέντευξη με την Ελένη Μενεγάκη. «Είναι ένα λαμπερό πρόσωπο, το οποίο προς το παρών έχει αποχωρήσει από την τηλεόραση» είπε ο Τάσος Τρύφωνος αναφερόμενος σε αυτή, ενώ σημείωσε ότι θα την ήθελε να τη δει να παρουσιάζει βραδινό show.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι η εκπομπή που παρουσιάζει θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

Ακόμα, μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε δηλώσει ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή.

«Δεν με στεναχώρησε που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει την εκπομπή, γιατί έχουμε επικοινωνία οι δυό μας. Αν σε 20 χρόνια παίζεται ξανά η εκπομπή, εγώ θα είχα περιέργεια πώς θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής. Πάντως η Ακρίτα με συμβούλευσε να το κάνω δικό μου, παρουσιάζοντας την εκπομπή» υπογράμμισε.

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι συνεχίζει ακάθεκτο για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΙ, με τον γνωστό παρουσιαστή να γίνεται ξανά viral στο διαδίκτυο, μέσα από ατάκες αλλά και αντιδράσεις παικτών που προκαλούν άφθονο γέλιο. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που πλάνα από το παιχνίδι έχουν μονταριστεί σε χιουμοριστικά βίντεο.

Τέλος, υποστήριξε, ότι αν του πρότειναν να παρουσιάσει το Big Brother θα πρότεινε εναλλακτική. «Δεν με βλέπω εκεί» δήλωσε.