Τάσος Τρύφωνος: «Για εμένα κλείνει ο κύκλος του ‘Κρίκου’»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 11:40

Ο Τάσος Τρύφωνος προανήγγειλε το τέλος της παρουσίας του στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος».

Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και δήλωσε πως το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο προσθέτοντας πως για τον ίδιο ολοκληρώνεται ένας κύκλος μετά από πολλά χρόνια.

«Ο ‘Κρίκος’ θα προβάλλεται μέχρι τον Μάρτιο, για τα 120 επεισόδια που ήταν το συμβόλαιο. Υπήρχε και μια οψιόν για άλλα 50 επεισόδια, για να πάει μέχρι τον Μάιο, η οποία όμως, δεν ενεργοποιήθηκε λόγω οικονομικών θεμάτων», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Για εμένα κλείνει ο κύκλος του ‘Κρίκου’. Έκλεισε πριν από λίγες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής μου είπε να πάμε και του χρόνου και να πάμε σε άλλο κανάλι, αλλά είπα όχι’. Νομίζω ότι φτάνει».

Η ΕΡΤ είχε κάνει γνωστή την ένταξη του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού στο πρόγραμμά της για τη νέα σεζόν στα μέσα Ιουλίου με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων του BBC, ‘Ο πιο αδύναμος κρίκος’ (The weakest link), έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

‘Ο πιο αδύναμος κρίκος’ έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία.

Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την ‘αλυσίδα’ κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και ‘φαρμακερές’ ατάκες για κάθε παίκτη.

Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του ‘πιο αδύναμου κρίκου’ σε όλο τον κόσμο.

Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον ‘πιο αδύναμο κρίκο’, κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή; Ρολόι!».