Τάσος Τρύφωνος: Η πρώτη επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουλίου 2022 19:15

Το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» μετακομίζει από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ και ο Τάσος Τρύφωνος επισκέφτηκε τη νέα του… έδρα.

Ο παρουσιαστής του γνωστού παιχνιδιού, Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» του.

Φυσικά, απαθανάτισε τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές από τον Σεπτέμβριο.

Η εκπομπή θα προβάλλεται από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης κάθε βράδυ από Δευτέρα ως και Παρασκευή.

Η ΕΡΤ είχε κάνει γνωστή την ένταξη του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού στο πρόγραμμά της για τη νέα σεζόν πριν από λίγες ημέρες με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων του BBC, ‘Ο πιο αδύναμος κρίκος’ (The weakest link), έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

‘Ο πιο αδύναμος κρίκος’ έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την ‘αλυσίδα’ κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και ‘φαρμακερές’ ατάκες για κάθε παίκτη.

Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του ‘πιο αδύναμου κρίκου’ σε όλο τον κόσμο.

Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον ‘πιο αδύναμο κρίκο’, κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή; Ρολόι!».