Τάσος Τρύφωνος: «Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι…»

28 Ιανουαρίου 2022 08:10

Τάσος Τρύφωνος: Το παραδέχτηκε επιτέλους δημόσια!

Ο Τάσος Τρύφωνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια. Μεταξύ άλλων μίλησε για την συνέντευξη που έκανε με την Μαρινέλλα, αλλά και για την απώλεια της γιαγιάς του που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

Τάσος Τρύφωνος: «Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι…».

Η συνέντευξη με τη Μαρινέλλα

«Η Μαρινέλλα μου έδωσε μετά από τριάντα χρόνια συνέντευξη τηλεοπτική. Είχαμε κάνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, σε έντυπο και την αγαπώ και το ξέρει. Την είχα τρελάνει λοιπόν και για την συνέντευξη. Επέμενα εγώ, αποφάσισε να μου κάνει αυτό το δώρο και πέφτει και χτυπάει το πόδι της οπότε αναβάλλεται η συνέντευξη. Όταν ξαναπρομματίστηκε τελευταία στιγμή, ημέρα Σάββατο, εγώ Παρασκευή είχα γύρισμα στον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο και δεν βρίσκω πτήση σε κανονική ώρα.

Αναγκάζομαι να πετάξω 5:30 με 6 το πρωί οπότε έχοντας τελειώσει το γύρισμα στις 12 τη νύχτα, φοβάμαι ότι δεν θα ξυπνήσω για να πάω στο αεροδρόμιο και θα χάσω την Μαρινέλλα μετά από τριάντα χρόνια και δεν κοιμάμαι. Μελετάω όλο το βράδυ τη ζωή και το ρεπερτόριο της. Μπαίνω στο αεροπλάνο ξάγρυπνος και φτάνω στην Αθήνα.

Μέσα στο κλίμα που είχε φτιάξει η Μαρινέλλα για να με υποδεχθεί στο σπίτι της, υπήρχε ένα τζάκι ακριβώς δίπλα μου. Στην μισή ώρα με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και να έχω απέναντι μου την υπέροχη Μαρινέλλα, η οποία είχε κέφια..

Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι μπροστά στη Μαρινέλλα. Αφού έχω δει ότι έχω γράψει μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά, το τελειώνω έτσι γρήγορα και μου λέει, «μα από τώρα τελειώσαμε;». Όταν τελειώνουμε, λοιπόν, μου λέει να κάτσω να φάμε! Της λέω όχι και έφυγα άρον άρον».

https://youtu.be/7fZt1SHUwyY

Όταν έχασε την αγαπημένη του γιαγιά

«Ο πατέρας μου πέρασε δύσκολα τον κορονοϊό. Ήταν πολύ έντονο και σοκαριστικό. Πάντα ήταν μέρος του χαρακτήρα μου να κάνω delete τον θάνατο. Άκουγα κάτι άσχημο και έκανα αμέσως delete. Το έβγαζα τελείως από το σύστημα. Νιώθω ενοχή όμως. Θυμάμαι ήταν Χριστούγεννα και με παίρνει η αδερφή μου στις γιορτές και μου λέει ότι πέθανε η γιαγιά. Ζούσαν και οι δύο γιαγιάδες μας και το μυαλό μου πήγε στην μεγαλύτερη.

Μου εξήγησε πώς έγινε… Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, από καρδιακή προσβολή. Πώς άντεξε ο πατέρας μου με τετραπλό bypass να βρει τη μάνα του πεθαμένη και το άντεξε, ακόμη απορώ. Έκλεισα το τηλέφωνο και ήταν σαν να έκανα delete. Τώρα λέω πόσο γαϊδούρι είμαι… Έκανα delete, είναι από τα πράγματα που τα μετανιώνω. Το έφερα βαρέως, τώρα δεν θα αντιδρούσα έτσι. Δεν ξέρω αν αυτή η άμυνα ήταν σωστή».