Τάσος Ξιαρχό-MAD VMA 2022 : «Πήγα να πάρω την Τάμτα από τη σκηνή γιατί είδα από κάτω όπλο»

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 10:18

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στους δημοσιογράφους για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων Mad αποκαλύπτοντας ότι στον καυγά ανάμεσα στους τραππερ υπήρχαν και όπλα.

Ο γνωστός χορογράφος αποκάλυψε τους λόγους που ανέβηκε στη σκηνή για να φυγαδεύσει την Τάμτα η οποία εκείνη την ώρα τραγουδούσε αφού όπως ξεκαθάρισε είδα στο οπτικό του πεδίο στον καυγά ανάμεσα στον Light και τον SNIK να υπάρχουν όπλα.

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα.

Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι. Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να αρχηγεύσει. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία»