Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί φεύγει -στην πραγματικότητα- απ’ τον ΣΚΑΪ

Δημοσιεύθηκε: 15/06/2019 16:30
Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί φεύγει -στην πραγματικότητα- απ' τον ΣΚΑΪ

Φοράει το τριανταφυλλί κραγιόν της, το κομψό φορεματάκι της, ανεμίζει το μαλλί, κρατάει τη μοδάτη τσάντα της και αποχωρεί καμαρωτή. Όπως πάντα. Δεν τα πήγαινε άσχημα από πλευράς τηλεθέασης, το αντίθετο κιόλας. Όμως, τελικά, φεύγει. Κάτι σαν εθελούσια έξοδο θα το χαρακτηρίζαμε το «goodbye» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Η διοίκηση του Φαλήρου

Η διοίκηση του σταθμού δήλωσε την ικανοποίησή της από το “Μαζί σου”, αφού όντως η μεσημεριανή εκπομπή όπου έχει το πηδάλιο μια χαρά τα πάει από τηλεθέαση. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των κονεσέρ των τηλεοπτικών, «ο νέος σχεδιασμός προβλέπει στη θέση της να μπει μια άλλη εκπομπή που να μοιάζει περισσότερο με τα τυπικά ψυχαγωγικά πρωινά των υπολοίπων καναλιών… Δηλαδή μια εκπομπή που λείπει από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, ώστε να μπορεί να στηρίζει τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού (ριάλιτι. παιχνίδια κλπ). Φυσικά, να μπορεί να φιλοξενεί και τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά.»

Είναι γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ δεν έχει μια εκπομπή που να στηρίζει τα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου, αλλά και να προβάλλει τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά. Μια τέτοια εκπομπή, λοιπόν, σχεδιάζεται από τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού του Φαλήρου, επιμένουν οι insiders, που θα τοποθετηθεί, είτε στο 12.00 με 2.00 το μεσημέρι είτε λίγο νωρίτερα.

TIP

Και το ερώτημα που θέτουμε εμείς, στην προκειμένη, είναι το εξής: Θέλετε, δηλαδή, να μας πείτε συνάδελφοι, καναλάρχες και όλοι οι «γνώστες» (υποτίθεται) των τηλεοπτικών πως η «Τάτι» δεν μπορεί να υποστηρίξει ψυχαγωγική εκπομπή; Κλαίμε απ’ τα γέλια! Αν δεν το επιθυμεί η ίδια, βέβαια, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ή αν δεν της το έχουν προτείνει. Ή αν έχει δημιουργήσει, γενικότερα, αντιπάθειες στο κανάλι – κάτι που είχε γραφτεί απ’ όταν πήγε εκεί. Πολλοί, μάλιστα, έλεγαν πως πρόσωπα είχαν απολυθεί εξαιτίας της (τι να σας πούμε, εμείς σε αυτήν την περίπτωση νίπτουμε τας χείρας μας- δεν γνωρίζουμε).

Ωστόσο, το παλμαρέ της είναι πλούσιο και στα ψυχαγωγικά προγράμματα. Τα έχει υποστηρίξει -και αυτά- και με μεγάλη επιτυχία. Αν έχει αλλάξει, όμως, οριστικά ρότα είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Ή αν δεν τη θέλουν πια στο κανάλι. Παρακαλούμε πολύ, όμως, μην ακούμε και αστειότητες τώρα: Ότι δεν είναι εντός concept, ποια, η Τατιάνα. Κλαίμε απ’ τα γέλια -επαναλαμβάνω. Γιατί, επί της ουσίας, αυτό συζητιέται στα «τηλε-πηγαδάκια».

Η «Τάτι» και σούπερ σόου θα μπορούσε να παρουσιάσει και το έχει αποδείξει και το My Style Rocks και απ’ όλα… Παρακαλούμε πολύ! Κι αν πάλι δεν της αρέσει κάποιο απ’ τα προτεινόμενα φορμάτ, θα μπορούσαν -εφόσον την ήθελαν, εννοείται- να «φορμάρουν» κάποιο άλλο. Και, ναι, εννοείται, «πιασάρικο». Μου φαίνεται, ειδικά εσείς, συνάδελφοι, δουλευόμαστε. Και καλά μεταξύ μας (σύνηθες είναι, εξάλλου), τον κόσμο γιατί;!…

EXTRA TIP

Και μετά μού θέλατε να έρθω να ψηφίσω για τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ και με ζαλίσατε και με mail και sms. Για να συνεχίζω να διαβάζω τέτοια στόρι από πολύ πιο έμπειρους από μένα και «στελέχη», επίσης, του σωματείου; Mercy! (Πάλι διαφωτίστηκα a priori – έρχεται και του Αγίου Πνεύματος, μην ξεχνιόμαστε).

Ντονατέλλα Αδάμου 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT