Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν αποδειχθεί ότι πίσω από τα τηλεφωνήματα είναι η Πισπιρίγκου, θα πρόκειται για την ομολογία»

19 Απριλίου 2022 11:30

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για τις τηλεφωνικές συνομιλίες στη συνεργάτιδά της με την άγνωστη γυναικεία φωνή που της μίλησε για την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν αποδειχθεί ότι πίσω από τα τηλεφωνήματα είναι η Πισπιρίγκου, θα πρόκειται για την ομολογία»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως αν πίσω από τη φωνή στα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η συνεργάτιδα της βρίσκεται η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ουσιαστικά μιλάμε για ομολογία

«Σίγουρα η ίδια η πράξη είναι τρομακτική από μόνη της. Μία μητέρα να κατηγορείται ότι προκαλεί, όχι απλά τον θάνατο του παιδιού της ή των παιδιών της, αλλά τον βασανιστικό, αργό θάνατο δίνοντάς τους ουσίες, που στην περίπτωση της Τζωρτζίνας –αν αποδειχθεί ότι το έκανε η μητέρα της – την κατέστησαν πρώτα ανάπηρη και στη συνέχεια τη σκότωσαν.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών αφού μιλά ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα, που η αλήθεια είναι ότι για το ένα ρωτήθηκε η κατηγορούμενη από τη Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της το Σαββατοκύριακο και ήταν το μόνο θέμα που αρνήθηκε να σχολιάσει. Στα άλλα θέματα, ήταν πραγματικά λαλίστατη και πολύ περιγραφική. Δεν ξέρω πότε το είπε στις Αρχές, γιατί το τηλεφώνημα δημοσιοποιήθηκε μετά την κατάθεσή της. Το ισχυρίζεται και εμείς το καταγράφουμε.

Το τηλέφωνο είναι στο όνομα του Δασκαλάκη. Η Ρούλα χρησιμοποιούσε ένα τηλέφωνο, που όποτε την καλούσαμε, απαντούσε πάντα σε αυτό. Όπως συμβαίνει σε πολλές οικογένειες, η γραμμή ήταν στο όνομα του Μάνου και γι’ αυτό μπόρεσε ο Μάνος μετά τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος να ζητήσει τις κλήσεις και να δει αν η κατηγορούμενη είχε καλέσει το κινητό της Γιώτας εκείνο το πρωί»