Τατιάνα Στεφανίδου: «Ένας άνθρωπος 60 χρονών που κουβάλαγε αποσκευές, με μια σύντομη εκπαίδευση έγινε σταθμάρχης»

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2023 18:30

Τατιάνα Στεφανίδου: «Ένας άνθρωπος 60 χρονών που κουβάλαγε αποσκευές, με μια σύντομη εκπαίδευση έγινε σταθμάρχης»

Με το σοκαριστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Τέμπη ασχολήθηκε και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T-Live», με την παρουσιάστρια να κάνει το δικό της σχόλιο για το τραγικό συμβάν.

«Φίλες και φίλοι, κοντά σας κι εμείς για να σας μεταδώσουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες και αποκαλυπτικό, αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη. Σε λίγο θα σας αποκαλύψουμε πως ένας άνθρωπος 60 ετών, ο σταθμάρχης, ένας μετακλητός υπάλληλος που εργαζόταν 10 χρόνια στο Υπουργείο Παιδείας και κουβάλαγε βιβλία και πιο πριν δούλευε στον ΟΣΕ και κουβάλαγε αποσκευές… πώς ο άνθρωπος αυτός με μία εκπαίδευση σε αυτή την προχωρημένη ηλικία έγινε σταθμάρχης», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Σε λίγο θα δείτε τον άνθρωπο αυτό να έχει ανεβάσει post σύμφωνα με το οποίο έπιασε δουλειά πριν από λίγους μήνες. Επαναλαμβάνω. Ένας άνθρωπος που κουβάλαγε αποσκευές και που 10 χρόνια κουβαλούσε βιβλία στο Υπουργείο Παιδείας, με μία σύντομη εκπαίδευση 60 ετών άνθρωπος έγινε σταθμάρχης. Καλή μας αρχή, λέει, ο άνθρωπος που στις άλλες φωτογραφίες είναι με τα εγγόνια του», πρόσθεσε.

«Και όχι δεν είναι ηλικιακός ρατσισμός αυτός αλλά κακά τα ψέματα όταν παίρνεις έναν άνθρωπο, τον εκπαιδεύεις σε αυτή την ώριμη ηλικία και τον κάνεις σταθμάρχη τώρα από το Υπουργείο Παιδείας στον ΟΣΕ, ίσως κάτι να πάει λάθος», σημείωσε σε υψηλούς τόνους η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τέμπη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο σταθμάρχης

Τέμπη : Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο σταθμάρχης

Συνελήφθη και επισήμως πριν από λίγο ο σταθμάρχης του ΟΣΕ από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, καθώς υπογράφηκε η έκθεση σύλληψης από τον εισαγγελέα, ο οποίος παρακολουθεί τις ανακρίσεις για την ανείπωτη τραγωδία έξω από τα Τέμπη.

Ο σταθμάρχης, ηλικίας 59 ετών, σύμφωνα με την Αστυνομία, χαρακτηρίζεται ως υπαίτιος του δυστυχήματος και κατηγορείται εκτός των άλλων, για ανθρωποκτονία από αμέλεια άρθρο 302 του Ποινικού Κώδικα), σωματική βλάβη από αμέλεια (314 ΠΚ) και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην συγκοινωνία μέσων (291 ΠΚ). Στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίζεται από την ΕΛΑΣ έχουν δώσει ανωμοτί καταθέσεις και άλλοι δύο υπάλληλοι στην Τροχαία Λάρισας.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είναι ήδη στη Λάρισα, ξεκινώντας τις συναντήσεις που θα έχει στο πλαίσιο της έρευνας, από την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα