Τατιάνα Στεφανίδου: έρχεται ανατροπή με τον Alpha; Όλες οι εξελίξεις

Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2021 08:30
Τατιάνα Στεφανίδου: έρχεται ανατροπή με τον Alpha; Όλες οι εξελίξεις

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι με το τέλος της σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου θα αποχαιρετούσε τον Alpha.

Πλέον, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή.

Να παραμείνει τελικά η παρουσιάστρια στον σταθμό, αλλά με άλλο στυλ εκπομπής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι εκείνα που περίμεναν από την εκπομπή οι άνθρωποι του καναλιού. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα αρνητικά σχόλια στα social media, είχαν βαρύνει το τοπίο για το μέλλον της Τατιάνας.

Όμως υπάρχουν και φωνές μέσα στον Alpha που υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να της δοθεί μια ακόμη ευκαιρία. Όχι όμως στην τωρινή ζώνη της εκπομπής, αλλά στην απογευματινή. Μάλιστα και με νέο στυλ. Όπως ήταν στη χρυσή εποχή της στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στο Star.

Μία κοινωνική εκπομπή αλλά και με lifestyle επικαιρότητα. Έτσι, πιστεύουν ότι όχι μόνο μπορεί να παραμείνει αλλά και να αποδειχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, αλλά τα καθοριστικά ραντεβού θα γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα. Και οι πιθανότητες παραμονής είναι πλέον αρκετές. Αρκεί η Τατιάνα να δεχθεί το μοντέλο που έχει κατά νου το κανάλι.