Τατιάνα Στεφανίδου: «Η μητέρα ζητούσε λεφτά από τη σύζυγο του 53χρονου μετά την καταγγελία»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Οκτωβρίου 2022 12:23

Αποκαλυπτική ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου αναφορικά με τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στο «Happy Day» και τα όσα ανέφερε για τη μητέρα του κοριτσιού, προκαλούν αίσθηση.

«Ερευνάται ο ρόλος της μητέρας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, γίνεται μία έρευνα από την Εισαγγελία, καθώς υπάρχουν στοιχεία τα οποία προκαλούν ερωτήματα.

Αυτά τα στοιχεία υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, όπως π.χ. η μητέρα σε συνέντευξή της στην εκπομπή μας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του κατηγορούμενου επικοινώνησε μαζί της και προσπάθησε να τη χρηματίσει για να της κλείσει το στόμα.

Δεν είχε πει συγκεκριμένο ποσό, το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ το είχε πει η γιαγιά του κοριτσιού.

Πολύ σύντομα, ήρθαν στο ”T-live’ πληροφορίες ότι υπήρχαν μηνύματα στο κινητό της συζύγου του βασικού κατηγορουμένου, σύμφωνα με τα οποία η μητέρα ζητούσε χρήματα, αφού είχε κάνει την καταγγελία.

Για τα μηνύματα αυτά, έχουμε περισσότερα στοιχεία σήμερα στην εκπομπή. Αυτό μας είχε προκαλέσει εντύπωση αλλά επειδή η γυναίκα αυτή βιώνει την οικονομική εξαθλίωση, έχει οκτώ παιδιά, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι πάνω στην απόγνωσή της ζήτησε λεφτά.

Απλά η χρονική στιγμή ήταν πολύ ιδιαίτερη» είπε αρχικά η Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το πώς η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου: «Η καταγγελία έγινε όντως στις αρχές Σεπτεμβρίου και η Αστυνομία έθεσε σε παρακολούθηση τον βασικό κατηγορούμενο, ως όφειλε να κάνει. Άρχισε να ψάχνει λογαριασμούς, συνομιλίες, υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που ακολούθησε μετά την καταγγελία του παιδιού.

Να πούμε ότι η μητέρα πήγε μαζί με το παιδί να τον καταγγείλει μετά από πιέσεις, όπως φαίνεται, της θείας του παιδιού (αδελφής του πατέρα της ανήλικης). Υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό».

Ακόμη, η Στεφανίδου αναφέρθηκε και στον πατέρα της ανήλικης. «Η οικογένεια έχει οκτώ παιδιά. Τα πέντε παιδιά είναι με τον πατέρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε πρόβλημα εθισμού. Στο παρελθόν μπαινόβγαινε στις φυλακές και σύμφωνα πάντα με την οικογένεια, δεν έχει πρόβλημα εξάρτησης. Υπάρχουν κι άλλα τρία παιδιά που έχουν έρθει στον κόσμο με άλλο πατέρα».

«Το ζητούμενο σήμερα είναι αν στον λογαριασμό της μητέρας έχουν μπει χρήματα από άλλα άτομα, αν σε αυτό τον λογαριασμό έχει γίνει κατάθεση και από άλλους ανθρώπους.

Θα πρέπει αυτό τώρα να ερευνηθεί. Εγώ λοιπόν αυτό που έχω να σας μεταφέρω είναι ότι η μητέρα ερευνάται, δεν είναι καταδικασμένη ακόμη. Σε περίπτωση που βρεθούν καταθέσεις από άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως να είχαν κάποια επαφή με το παιδί, τότε τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή» κατέληξε η Στεφανίδου.