Τατιάνα Στεφανίδου: δύσκολα απρόοπτα στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη

Συντάκτης: Newsroom

2 Σεπτεμβρίου 2022 12:12

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο «παράδεισός» της

Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη εκεί όπου μετακόμισε η κόρη της όμως το ταξίδι φαίνεται ότι της βγήκε ξινό.

Η παρουσιάστρια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τους υπόλοιπους δρόμους της Νέας Υόρκης με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη και χαλαρή για το ταξίδι της στην Αμερική.

Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν σε μία μικρή τραγωδία αφού όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές η παρουσιάστρια έμεινε χωρίς ρούχα και αναγκάστηκε να αγοράσει από τη Νέα Υόρκη αλλά και να φοράει τα ρούχα της κόρης της αφού η βαλίτσα της φαίνεται ότι χάθηκε στο αεροδρόμιο.

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες χωρίς τα ρούχα της και Παρά το γεγονός ότι έμεινε σχεδόν εννέα ημέρες στη Νέα Υόρκη δεν κατάφερε να πάρει τη βαλίτσα της και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η απίστευτη περιπέτεια της Τατιάνας Στεφανίδου δεν της χάλασε το ταξίδι στην πανέμορφη Νέα Υόρκη αφού μαζί με την κόρη της κατάφερε να απολαύσουν λίγες ήρεμες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και την δημοσιότητα της Ελλάδας.

Μαμά και κόρη απόλαυσαν τις απίστευτες βιτρίνες στη Νέα Υόρκη τα μαγαζιά τα πολυκαταστήματα αλλά και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Η βαλίτσα που αγνοείτο μέχρι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έφτασε τελικά στον προορισμό της αλλά στο σπίτι της παρουσιάστριας λίγες ώρες αφότου έφτασε και εκείνη από τις Ηνωμένες Πολιτείες ξανά στο σπίτι της.

Η Τατιάνα  Στεφανίδου ετοιμαζει από Δευτέρα την τηλεοπτική της επιστροφή στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha.