Τατιάνα Στεφανίδου: Το τρυφερό μήνυμα για την κόρη της, Λυδία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 12:19

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του φθινοπώρου εντούτοις η Τατιάνα Στεφανίδου μετρά αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα, οπότε και θα συναντήσει ξανά την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου, η οποία πρόσφατα έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Alpha, Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της Λυδία στο νέο της ξεκίνημα.

Η Στεφανίδου ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι με την κόρη της όπως προέκυψε και από μία τρυφερή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της από την αμερικανική μεγαλούπολη και στη λεζάντα έγραψε: «Προσπάθησα να μετρήσω τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μου φάνηκαν πολλές και είπα… άστο. Μου λείπεις ελαφάκι μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Πάντως, στο προηγούμενο ταξίδι της Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη υπήρξαν απρόοπτα, τα οποία δυσκόλεψαν την παραμονή της εκεί.

Και αυτό γιατί η παρουσιάστρια έμεινε χωρίς ρούχα και αναγκάστηκε να αγοράσει από εκεί αλλά και να φοράει ρούχα της κόρης της αφού η βαλίτσα της φαίνεται ότι χάθηκε στο αεροδρόμιο.

Κατά συνέπεια, αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες χωρίς τα ρούχα της.

Παρά το γεγονός ότι έμεινε σχεδόν εννέα ημέρες στη Νέα Υόρκη δεν κατάφερε να πάρει τη βαλίτσα της και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η περιπέτεια της Στεφανίδου δεν της χάλασε το ταξίδι στην πανέμορφη Νέα Υόρκη αφού μαζί με την κόρη της κατάφεραν να απολαύσουν λίγες ήρεμες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τη δημοσιότητα της Ελλάδας.

Μαμά και κόρη είδαν τις απίστευτες βιτρίνες στα μαγαζιά και στα πολυκαταστήματα, ενώ επισκέφτηκαν και τα τεράστια εμπορικά κέντρα της μεγαλούπολης.

Σε ότι αφορά τη βαλίτσα, τέλος, επέστεψε -έστω και αργότερα- στην κατοχή της Στεφανίδου. Βέβαια, η παρουσιάστρια είχε ήδη γυρίσει στην Αθήνα.

Τουλάχιστον, είχε την… παρηγοριά ότι τα προσωπικά της αντικείμενα δεν χάθηκαν.