Ταξίδι για δύο στο Άμστερνταμ Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Φωτοπούλου : Την πήγε στην αδελφή του

Δημοσιεύθηκε: 21/11/2019 21:57
Ταξίδι για δύο στο Άμστερνταμ  Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Φωτοπούλου : Την πήγε στην αδελφή του

 

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, το πανέμορφο 22χρονο μοντέλο, δεν είναι καινούργια. Ξεκίνησε την περασμένη Άνοιξη, αλλά τότε και οι δύο είχαν διαψεύσει, προφανώς επειδή εκείνος δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά την κατάσταση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα σοβάρεψαν ανάμεσά τους.

Μπορεί να μην εμφανίζονται μαζί σε κοσμικά event, να αποφεύγουν τους φωτογράφους και να μην κάνουν δηλώσεις για τη σχέση τους, όμως αυτή είναι γεγονός και πλέον και με αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η 22χρονη καλλονή Αλεξάνδρα Φωτοπούλου ειναι ζευγάρι, είναι ερωτευμένοι και πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, απ’ όπου αναχώρησαν μαζί. Και μάλιστα, ο προορισμός τους είχε πολύ μεγάλη σημασία, καθώς πήγαν στο ΄Αμστερνταμ, εκεί όπου ζει μόνιμα η αδελφή του Κωνσταντίνου. Το γεγονός ότι ο τραγουδιστής αποφάσισε να γνωρίσει την Αλεξάνδρα στην αδελφή του, προφανώς δείχνει πολλά για το πόσο σιβαρή τροπή έχει πάει αυτή η σχέση, η οποία σιβάρεψε από τότε που ο Κωνσταντίνος και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελείωσαν οριστικά τη δική τους σχέση.

Διακριτικά μαζί
H Αλεξάνδρα Φωτοπούλου δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας μέσω του πρακτορείου VN Models.
Όπως λένε όσοι ξέρουν καλά το παρασκήνιο αυτής της σχέσης, οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και περνάνε πολλές ώρες μαζί, κυρίως στο σπίτι του τραγουδιστή, ή σε απόμερα στέκια, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα. Η Αλεξάνδρα είναι, όπως λένε όσοι την ξέρουν καλά, μια πολύ ώριμη κοπέλα, συγκεντρωμένη στη δουλειά της και πολύ προσγειωμένη, παρά την ομολογουμένως εκθαμβωτική της εμφάνιση. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Αλεξάνδρα πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιστή “Σ’ έχω ξεπεράσει”, τραγούδι που αποδείχθηκε προφητικό για τη σχέση του Κωνσταντίνου με την Ηλιάνα. Τον περασμένο Μάΐο είχαν κάνει μαζί ένα ακόμα ταξίδι, στο Λονδίνο αυτή τη φορά. Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετ’ εμποδίων, τελικά ήρθαν πολύ κοντά και φαίνεται ότι ο τραγουδιστής βήκε στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας αυτό ακριβώς που έψαχνε…